Artist1983 Opublikowano 25 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 Czesc. Jesli temat był juz wałkowany i zasmiecam forum, to b. przepraszam, ale wpisujac do wyszukiwarki "yamaha 400" miałem zero wyników... Wiec,czy ktos z Was zetknał sie z tym modelem, czym sie on różni od 535, czy pasuja do niego czesci od 535 i czy oczywiscie opłaca sie zainwestowac w atak sprzet jako pierwszy motocykl po to, zeby po dwóch szonch go sprzedac, i czy ktos go wtedy kupi? pozdr. bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 25 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 Pierwszy raz słyszę o Virago 400, nawet na bikepics nie ma ani jednej foty ;) Poszperałem troszkę w necie i wynika, że to klon 250-535 przeznaczony na rynki dalekiego wschodu.Osobiście odpuściłbym sobie taki model i kupił o wiele popularniejszą 535. Jak wiadomo z używanymi moto często pojawiają się problemy i w takim wypadku lepiej mieć coś do czego części są na rynku, a w przypadku 400 może nie być to takie proste :bigrazz: No chyba, że chcesz mieć motocykl unikalny na naszych drogach :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRACO Opublikowano 25 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 Krasnal napisal prawde nie brac szukac 535 ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artist1983 Opublikowano 26 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 Macie racje, nie ma co ryzykować... po co miec później problem z jakimiś częściami, a juz chyba ajwiekszy z ew. sprzedażą sprzęta.dzieki wielkie.pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 26 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 Jest kolego taki Drag Star 400 i kilka sztuk do sprzedazy w Anglii widzialem.Podobno to to samo co 650 tylko silnik mniejszy. Pewnie chodzi o to aby malolaty mogly na tym smigac, bo troche mniejsza moc i predkosc.Ale Virago ??? :icon_rolleyes: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus_Drifter Opublikowano 26 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 oj spotkałem się już z virago, shadow, vulcanem - w każdej wersji oraz dragstarem wszytko miało 400 ccmjak i wszelkie motocykle w europie o pojemności 600-800 w korei, japonii czy chinach spotkasz o pojemności 400po ostatnich przygodach z nietypową ninją 250 odradzamczęści brak - servisową książkę ciężko zdobyćno i się psuło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dami1971 Opublikowano 27 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2007 Tutaj takie coś jest na sprzedaż:http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=216220721 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J.A.C.E.K Opublikowano 27 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2007 może 500? ja mam zamiast 750 700 i o ile nie przydarzy Ci się żaden dramat, różnica w zasadzie żadna.Ja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mierzynskim Opublikowano 28 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2007 No nieźle. A to nowośc! :D Nie miałem pojęcia, że taka istnieje... Człowiek całe życie się uczy, a umrze i tak głupi...:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi