Adi1989 Opublikowano 25 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 On pewnego czasu poszukuje koła do MTX i jest mi ciężko znalezć może macie takie koło lub wiecie coś na ten temat dzięki z góy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 25 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 Raczej całego koła nie kupisz od MTXa. Prędzej dopasujesz koło od innej 125 tej klasy. Ja jak miałem MTXa 125r z 86r to wnerwiłem sie na pierdzielone stalowe felgi bo gieły sie cały czas i kupiłem od jakiegoś kolesia same obręcze od CZ 125 i zaplotłem na nich koła :icon_evil: Więc jeśli potrzebujesz samą obręcz to lepiej kupić od czegokolwiek tylko zeby miała taką samą liczbę szprych itp. Cytuj http://www.DywanSzop.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicek15 Opublikowano 25 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 Ja polecam alumiaki od MBX-a. Ładnie się prezentują i są ogólnie dostępne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adi1989 Opublikowano 25 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 Mi by właśnie pasowały szprychy bo po ostatniej jeździe pare mi sie urwało :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adzio1990 Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Witam! Mam problem, jakis czas temu kupilem do mojej hondy mtx 80 HD06 ( chłodzony powietrzem) cylinder tuningowy firmy Autisa Spain na pojemnosc 110cm3. Oryginalnie chlodzone powietrzem byly najwieksze 80cm3. Cylinder kupilem uzywany, teraz mam problem z dostaniem tloka. Moze ktoś orientuje sie gdzie moge taki dostac? Oryginalna 80cm3 miala tlok o srednicy 45mm a ten jest 53mm. Jesli ktos moze mi pomóc moge podać dokladne wymiary tloka jakiego potrzebuje z dkladnością do setnych mm, bardzo prosze o pomoc. Pozdrawiam Adrian Kupie tez przedni reflektor, owiewke i zegary od hondy mtx / mbx prosze o kontakt pod tel. kom 513 255 336 oraz gadugadu: 1396627 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi