Pralinka Opublikowano 23 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 Chcialam sie zapytac czy w Polsce macie jakies enduro szkoly? Gdzie mozna sie nauczyc jezdzic w piasku, w lesie itd. :) ...poprostu czy jest cos takiego gdzie mozna sie nauczyc jezdzenia w terenie :) ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radez9 Opublikowano 23 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 (edytowane) A i owszem - polecam http://www.demczuk.pl/ - można wypożyczyć moto, można kupić moto i akcesoria, jest serwis, jest tor do poskakania a w okolicy pola, lasy i inne przydatne elementy jazdy na enduro... Edytowane 23 Lipca 2007 przez radez9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sidi Opublikowano 23 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 (edytowane) Tutaj zdobedziesz wiedze teoretycznaJeżdżenia w terenie mozna sie nauczyc jezdzac w terenie:D :biggrin: :biggrin: Edytowane 23 Lipca 2007 przez Sidi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pralinka Opublikowano 23 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 A i owszem - polecam http://www.demczuk.pl/ - można wypożyczyć moto, można kupić moto i akcesoria, jest serwis, jest tor do poskakania a w okolicy pola, lasy i inne przydatne elementy jazdy na enduro... ...dzieki za info :biggrin: ... Jeżdżenia w terenie mozna sie nauczyc jezdzac w terenie:D :biggrin: :biggrin: ...naprawde? ale to mi nowina :biggrin:... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radez9 Opublikowano 23 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 ...dzieki za info :biggrin: ... BTW. mieszkasz w Czechach? tam to tereny na enduro są super, a do Polski chcesz się wybrać na szkolenia ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sidi Opublikowano 23 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 (edytowane) A czego akurat chcesz sie uczyc w Polsce??:flesje: :notworthy: Edytowane 23 Lipca 2007 przez Sidi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pralinka Opublikowano 23 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 radez9 & Sidi : ...tylko sie pytam czy przypadkiem nie macie cos lepszego od nas :flesje: ... ...zapytac wolno, nie? :notworthy: ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radez9 Opublikowano 23 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 radez9 & Sidi : ...tylko sie pytam czy przypadkiem nie macie cos lepszego od nas :clap: ... pewnie że mamy lepsze !!! zapraszam do wypróbowania :notworthy: :flesje: :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dlamichala Opublikowano 23 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 (edytowane) pewnie że mamy lepsze !!! zapraszam do wypróbowania :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: Radez9 - Jeździłeś w motoszkole? Mógłbyś coś więcej powiedzieć na jej temat? Na ich stronie widziałem, że można sobie wykupić 2 lub 4 godzinki enduro na ich moto. Wiesz czy kask też zapewniają? Przymierzam się by spróbować tego u nich. Choć ciekawy jestem opinii tych co już korzystali z tej opcji. BTW - Pralinka - siostro z Moraw - widzę, że polski masz obcykany :clap: . Miłe. :crossy: Edytowane 23 Lipca 2007 przez dlamichala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radez9 Opublikowano 23 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 Radez9 - Jeździłeś w motoszkole? Mógłbyś coś więcej powiedzieć na jej temat? Na ich stronie widziałem, że można sobie wykupić 2 lub 4 godzinki enduro na ich moto. Wiesz czy kask też zapewniają? Przymierzam się by spróbować tego u nich. Choć ciekawy jestem opinii tych co już korzystali z tej opcji. Jezdziłem, a co więcej tam zaczynałem przygodę z enduro. Michał podchodzi bardzo elastycznie do klientów więc generalnie nie ma problemu z dogadaniem się, pożyczaniem kasku, jakąś wycieczką czy szkoleniem na miejscu itp... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pralinka Opublikowano 23 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 pewnie że mamy lepsze !!! zapraszam do wypróbowania :biggrin: :biggrin: :biggrin: ...mno zobaczymy kto ma lepsze :wink: ... BTW - Pralinka - siostro z Moraw - widzę, że polski masz obcykany :clap: . Miłe. :flesje: ...staram sie :wink: ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIGGI Opublikowano 25 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 Napewno Pro-Motor i chyba Sabro czy jakoś tak. Sam jeszcze nie korzystałem.A czy Ty jesteś polka czy czeszka bardziej? Cytuj Destruction of the empty spaces is my one and only crime Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolick Opublikowano 25 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 Napewno Pro-Motor i chyba Sabro czy jakoś tak. Sam jeszcze nie korzystałem.A czy Ty jesteś polka czy czeszka bardziej? dokladnie, www.pro-motor.pl, maja specjalne kursy enduro, jazdy w terenie i genialne podejscie:].polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pralinka Opublikowano 28 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2007 (edytowane) Napewno Pro-Motor i chyba Sabro czy jakoś tak. Sam jeszcze nie korzystałem.A czy Ty jesteś polka czy czeszka bardziej? ...Pro-Motor wyglada ciekawie :D ... ...jestem czeszka z odrobina polskiej krwi :D ... Edytowane 28 Lipca 2007 przez Pralinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paczakuti Opublikowano 28 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2007 A masz zamiar gdzies przez pustkowia wybrac sie w swiat, ze tak o enduro pytasz :D ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi