radzio99 Opublikowano 22 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2007 Witam szukalem na forum jednak nic nie znalazlem na ten temat. A wiec wie ktos ile to ma koni, roczniki, zawias itp. Najlepiej jakby wypowiedzial sie o niej jakis wlasciciel. Pozdro i z gory dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Super stunter piter Opublikowano 23 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 http://www.suzukicycles.org/All-Suzuki/all...uki_models.htmlna tym linku jest dużo danych o rmx i o wszystkich suzuki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario Opublikowano 23 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 RMX - to enduro na bazie crossowej RM, w zasadzie poza osprzętem drogowym bez zmian. Zawias Showa, mocy aż za dużo :bigrazz: (ponad 50KM), brak dozowinka - ogólnie pełen wyczyn!W Europie niezbyt popularny, sprzedawany był głównie na rynek amerykański i australijski. Miałem kilka ładnych lat temu sztukę z początku lat 90-tych i wtedy "łykał wszystkie 4-suwy na śniadanie" :D .Dla mnie był niestety za mocny (a może to ja byłem za słaby :D ) i sprzedałem go kolesiowi z Małopolski. Pozdrawiam,Mario. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio99 Opublikowano 23 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 No wlasnie tylko mam do kupienia takiego z niemiec ktory ma 40km wiec nie bardzo mi sie to usmiecha:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba350 Opublikowano 24 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 No wlasnie tylko mam do kupienia takiego z niemiec ktory ma 40km wiec nie bardzo mi sie to usmiecha:/Czescii do RM 250 jest duzo wiec pewnie bez problemu zrobisz z niej full Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio99 Opublikowano 24 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 Czescii do RM 250 jest duzo wiec pewnie bez problemu zrobisz z niej full A co masz na mysli? Bo mysle ze to bylby dobry zakup bo mozna by tym od czasu doczasu na droge wyjechac:d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba350 Opublikowano 24 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 A co masz na mysli? Bo mysle ze to bylby dobry zakup bo mozna by tym od czasu doczasu na droge wyjechac:dNo mysle,ze zdlawienie bedzie na gazniku,wydechu lub module - wszystkie te czesci znajdziesz w urzywkach za nie duze pieniadze i bedziesz mial wyczes moto - sam chorowalem na RMX ale nie bylo zadnych jak kupowalem DR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio99 Opublikowano 26 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 No fakt tylko ze mlodsze roczniki calkiem inaczej wygladaja niz Rm-ki inny wydech, bez upsow itp. A 0d 95-97 identycznie jak RM tylko ze z lampami i maja tyle samo koni. Tylko ze to rzadkosc:/ No i podobno w RM-kach skrzynie padaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba350 Opublikowano 26 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 No i podobno w RM-kach skrzynie padajaPodobno to wiesz co se mozna :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio99 Opublikowano 26 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 Nie jedna osoba juz mi to mowila. No i byl w tym mechanik:/ Ale nie wiem pomysle co sie da zrobicthx za wszystkie info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 26 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 mialem 2/2 yzz'ty z rozjebana skrzynia i jednego na trzy rm'y z malym defektem. W kawie tez ponoc ssie skrzynie sypia, a na 4 kawy wszystkie sskrzynie byly jak zlotopzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio99 Opublikowano 26 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 mialem 2/2 yzz'ty z rozjebana skrzynia i jednego na trzy rm'y z malym defektem. W kawie tez ponoc ssie skrzynie sypia, a na 4 kawy wszystkie sskrzynie byly jak zlotopzdr No mozliwe. W kawach nie skrzynie tylko kosze sprzeglowe po jakims czasie hałasuja. I nie oplaca sie ich robic bo za chwile znowu bucza wiec jezdza na halasujacych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 27 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2007 to samo mialem z koszami w 2 yz'tkach, w obecnym rm'ie i tylko w kx'ie jest ok :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy M. Opublikowano 27 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2007 Ja też miałem kiedyś kłopot z Ts250X i skrzynią biegów w nim. Jednak zdecydowałem się ponownie na SUZUKI tym razem RM125. Skrzynię mam OK i sądzę że winni są sami użytkownicy którzy zarzynają skrzynię. Gdy ktoś w środku podjazdu redukuje na chama bieg na niższy to niech później nie dziwi że skrzynia padła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio99 Opublikowano 28 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2007 Ja też miałem kiedyś kłopot z Ts250X i skrzynią biegów w nim. Jednak zdecydowałem się ponownie na SUZUKI tym razem RM125. Skrzynię mam OK i sądzę że winni są sami użytkownicy którzy zarzynają skrzynię. Gdy ktoś w środku podjazdu redukuje na chama bieg na niższy to niech później nie dziwi że skrzynia padła. No ale wiesz gdy kilka razy tak zrobisz to skrzynia nie powinna od razu siasc. Nie wiem jescze co za enduro 250 moglbym kupic macie jakis pomysl? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi