Kwiatek Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Jesli to jest razem z komora rozprezna do zmiany to zapomnij. Kup lepiej sama koncowke renomowanej firmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Derbi Fenix Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2007 A ile taka końcówka moze kosztować bo mam ok 130 zł. Chcę zmienić "głos" mojego moto bo torche zajezdza skuterem :P :wink: :bigrazz: Podajcie jakieś adresy sklepów z końcówkami tłumików. A moze by przewiertać lub uciąć końcówke tłumika hehe wiejski tuning. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenix_zlotow Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Nic nie wierc ani nie ucinaj. ja mialem kilka dziur przewierconych w oryginalnym tlumiku bo spaliny dobrze nie uchodzily, i wcale nie chodzil ladniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Derbi Fenix Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 A orientuje sie ktoś ile jest fenixów w Polsce :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiśl@k Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 O stary teraz to żeś pytanie strzelił :icon_razz: Najdokładnijeszą odpowiedzią jest: mało. :biggrin: Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenix_zlotow Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 pewnie nie wiecej jak 20 sztuk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiatek Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Pewnie tyle samo co Aprilek Pegaso 50 :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2007 na filmiku to on sie zbiera jak moja senda przy seryjnym silniku i 15tys. przebiegu:PP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenix_zlotow Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 zbiera sie powoli , ale jak wejdzie na 10 tys.obr./min to jest petarda i zadna senda 50 nie ma szans ;) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Derbi Fenix Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 hmm mój właśnie sie zbiera szybko a 10 tysiaków to już jest na czerwonym polu u mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenix_zlotow Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 (edytowane) NIe wiecie moze czy tuningowana lampa tylna (np.lexus)do derbi sendy bedzie pasowac do fenixa ? Zastanawiam sie czy kupic... Edytowane 29 Sierpnia 2007 przez fenix_zlotow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Derbi Fenix Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Oj nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Derbi Fenix Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Panowie jest problem. Mój Fenix powyżej 8 tysięcy obrotów zaczyna się "dusić" i szarpać tak jakby był zablokowany powyzej 8 tysiaków. Z tego co wiem blokad w Fenixach nie było. Co moze być tego przyczyną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenix_zlotow Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 (edytowane) zobacz czy nie masz popekanego króćca ssącego. Ja mialem cos podobnego i to byl wlasnie krociec, sprawdz....a co do blokad to normalnie fenixy byly blokowanePOZDRAWIAM Edytowane 31 Sierpnia 2007 przez fenix_zlotow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Derbi Fenix Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 No właśnie jest lekko popękany ale nie moge nigdzie znaleźć zeby go kupić. Gdzie ty kupowałeś i ile za niego dałeś? Widzę ze ty kupowałeś króciec polini a on jest drogi. Nie wiecie moze czy nie pasowałby króciec od MZ/Jawy/Simsona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi