rozek Opublikowano 26 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 A czym rozni sie ta wersja "limitowana" ?? :icon_rolleyes: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiatek Opublikowano 26 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 A czym rozni sie ta wersja "limitowana" ?? icon_mrgreen.gif icon_mrgreen.gifNo tym, ze jest limitowana :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
busterek Opublikowano 26 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 Znam go tylko z widzenia widziałem jak po mieście hasał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GT 80 Opublikowano 28 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2007 Ja tam wole swój skuter :icon_eek::D:D Gabarytowo trochę małe to jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
merida125 Opublikowano 28 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2007 tak sie sklada ze przez jeden sezon posiadalem derbi fenixa...mam mile wspomnienia z nim zwiazane,swietny wyglad na zywo jak na motorower,2tarcze,hamulve w oplocie,dobre zawieszenie,mocy mial na tyle bym go postawil na kolo(jakies 7KM),mialem w nim jedynie jakis tuningowany tlumik,ale niestety nie podnosilo to predkosci max,ktora wynosila ok 73km/h przy mojej wadze 70kg.to byla powazna wada,ze wiecej nie chcial osiagnac,mimo wszystko poznalem kolesia ktoremu bez przerabiania jechal 100km/h !! wiec jest to jak najbardziej realna predkosc.motorower fajny jak na poczatek,ale pozniej mimo wszystko kupilem dt50 mimo wszystko japonia to jakonia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Derbi Fenix Opublikowano 28 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2007 no to ja w swoim mam z przodu tarcze hamulcową a z tyłu bęben Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwichan Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 ja widziałem na allegro to samo w złotym kolorku i.... zakochałem się w fenixie ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Derbi Fenix Opublikowano 30 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 To na co czekasz? Kupuj :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwichan Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 Za ile można wyrwać dobrą sztukę? Ja na jesieni sprzedam moje cudeńko i będą imieniny, urodziny więc start w nowym sezonie ma być na nowym rumaczku. Ale nie wiem czy wyrwę ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Derbi Fenix Opublikowano 30 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 Do 3 tysięcy się zmieścisz. Warto. Na przyśpieszenie dobry Fenix bierze GPR a odgłosy z tłumika ma o wiele lepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwichan Opublikowano 31 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 Nie wiem czy będę miał 3 paczki. Dla mnie dwa dwieście to już trochę kasy, bo ja sam organizuję kasę na moto i nie chcę wołać od rodziców :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
merida125 Opublikowano 31 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 http://bikepics.com/members/guncio125/98fenix/ ten byl moj...tez zloty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwichan Opublikowano 31 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 Zaje*isty... właśnie taki widziałem na allegro ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Derbi Fenix Opublikowano 31 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 gdzie go sprzedałeś jeśli można wiedzieć? Do jakiego miasta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
merida125 Opublikowano 31 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 o ile dobrze pamietam to do lipnicy wielkiej k/nowego targu poszedl...z tego co wiem koles sprzedawal go moze 2 miesiace temu na allegro,ale chyba sprzedal bo juz ogloszenia tego nie widze.jesli go nie dopascil to warto bylo kupic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi