Derbi Fenix Opublikowano 5 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 hmmmm dziwne u mnie wlasnie jest na odwrót na niskich obrotach migaczy prawie w ogóle nie widać a na wysokich chodzą elegancko. Może cos z akumulatorem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenix_zlotow Opublikowano 5 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 tzn.ze ty masz juz rozladowany akumulator. Ja kupilem akumulator rok temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcer Opublikowano 5 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 tzn.ze ty masz juz rozladowany akumulator. Ja kupilem akumulator rok temu.I moze od tamtej pory nie sprawdzałeś zacisków? :-) Upewnij się, czy od drgań nie obluzowują się klemy na akumulatorze i pozostałe połączenia główne, lub też same przewody świateł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenix_zlotow Opublikowano 5 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 sprawdziłem ,jest ok. To musi być coś innego, gdy zwiekszają sie obroty silnika, przygasają swiatla, jak odpuszcze gaz znowu swieci normalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Derbi Fenix Opublikowano 5 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 Ja nie mam rozładowanego akumulatora tylko mam zje.bany akumulator. Właśnie po sezonie zamiarzam kupić nowy. a co do twojego przypadku to nie wiem niestety co jest ;/ Może zadaj to pytanie w pokoju o Mechanice 2t Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenix_zlotow Opublikowano 24 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 http://video.google.pl/videoplay?docid=-80...earch&plindex=6 nawet fajny ma głos. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olszar Opublikowano 22 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 kto wie gdzue kupic moduł do derbi feniks 1998r i ile to moze kosztowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 22 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 szukaj na allegro! ;] Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olszar Opublikowano 22 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 na allegro niema Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenix_zlotow Opublikowano 22 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 takie cos moze pasowac od sendy-tak mysle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Derbi Fenix Opublikowano 26 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 Powysyłaj maile do sklepów z częściami do motocyklów. Witamy kolejnego użytkownika Fenixa hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Derbi Fenix Opublikowano 28 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2007 fenix_zlotow opłaca sie tuningować to moto? Czuć znacznie różnice miedzy 70ccm a 50 ccm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenix_zlotow Opublikowano 28 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2007 (edytowane) Czuć znaczną róznice , ale musisz pamietac ze jak chcesz tuningowac to nie wystarczy sam cylinder. Jak juz pojdziesz w tuning to zeby wszystko gralo bedziesz musial wsadzic troche kasy. ALE WARTO!! Edytowane 28 Listopada 2007 przez fenix_zlotow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GT 80 Opublikowano 28 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2007 Lepiej dołożyć kasę do większego moto....Nigdy nie zrobisz z fenixa wyścigówki....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenix_zlotow Opublikowano 28 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2007 no ale kolega ma 15 lat wiec raczej 125 sobie nie kupi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi