walko69 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Batlax to generalnie syf, mnie osobiscie juz nigdy nikt na BT nie namowi, no chyba, ze w przyszlosci wyprodukuja naprawde dobra opone :icon_mrgreen: :crossy: A jakieś konkrety n/t syfiastych opon BT? kilka argumentów poproszę. I wolałbym z autopsji (Twojej :))Ja tez powoli bedę zainteresowany kupnem nowych lub "nowych" kapci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikitl Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Fajne pierdoły się tu pisze ... Najpierw ktoś nie doczytał słowa "mniej" przed renomowanychNastępnie ktoś pisze, że fajny jest Bridgestone Battlax ... zapomniał tylko dodać który, bo rodzina Battlaxów jest dość szeroka - od stricte turystycznych do torowych. Potem nowe Shinko okazują się lepsze od np leżakowanych przez 5 lat Michelinów, itp = brawo, proponuję najpierw to sprawdzić, bo informacje raczej z dupyNa koniec okazuje się że Bridgestone to syf, nie ważne że MŚ ze Stonerem wywalczyli. Czekam na kolejne ciekawe wypowiedzi, pozdro :x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy13041981 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 (edytowane) No właśnie pierdoły tu piszecie i w końcu wiem ze nic nie wiem.Dzięki Macjekowi i qurimowi tylko oni poważnie podeszli do tematu. Edytowane 21 Kwietnia 2011 przez lysy13041981 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Już się poprawiam BT020 R W Bandicie tył starczył mi na spokojną turystyczną jazdę na 12 tys km i porostu z wyeksploatowania umiałem ją zmienić Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy13041981 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 A co sądzicie o CONTINENTAL CONTIMOTION za kpl. około 720zl.Cena dość rozsądna.Miał ktoś doczynienia z tą oponą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tmi Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Można spróbować rozważyć opony Maxxis Promaxx. Przód 110 kosztuje 190 zł, a tył 150 to 240 zł. Index prędkości do 210 km/h więc do bandita będą pasować. Mam takie w GS'ie jak i wiele innych osób i nikt na nie nie narzeka tylko wszyscy chwalą. Nie wiem w bandicie też powinny się sprawdzić do turystyki, a może i do odrobiny szaleństwa bo zamknięcie ich to nie problem. Miałem Shinko ale tego nie polecam, co prawda do normalnej jazdy wystarczające ale nic ponad to, maxxisy znacznie lepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi