Sloniu Opublikowano 20 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 Witam! coś mi dzisiaj zaczęło trzeć w silniku, podczas przyspieszania słychać to baaardzo wyraźnie, natomiast gdy wcisne sprzęgło, nie słychać tego... koło jednak nie ma o co trzeć, łańcuch raczej też, sprzęgło do wymiany ? dodam że nie mam sprężynki od takiego chwytaka co w niego linka włazi, ale wszystko ok BYŁO... sprzęgło, kosz sie poluzował czy co ? olej jest napewno ... obstawiałem magneto jeszcze ale dokrecone.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strugal Opublikowano 21 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2007 przyłuz ucho do dekla sprzedła i posłuchaj jezeli tam dzwoni , musisz zdjac pokrywe i zobaczyc nakretke pompy wody , zrób to szybko bo nakretka się całkowiecie odkreci , i wywierci dziure w deklu , dokręc ja mocno blokując tryb duzzzym sróbokretem złóz dekiel nalej płyn do chłodnicy , poszprzątaj i hejj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hefaistos Opublikowano 21 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2007 a biegi zgrzytają przy wrzucaniu?? Prawdopodobnie się kosz poluzował troszke tak jak o tym wspomniałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strugal Opublikowano 21 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2007 to nie kosz na 99% to trybik który napedza pape wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sloniu Opublikowano 21 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2007 teraz inny objaw juz na 100 % sie ustaktowalo, cos trze i wprowadza nieziemskie wibracje na wysokich obrotach nawet na biegu jalowym ... walek wyrownazajacy ? sprzeglo ? kurde noo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strugal Opublikowano 22 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2007 mówie ci zdejmij dekiel dokręc sróbe , umnie tez były wibracjie , przykładałes ucho do dekla ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi