Unek Opublikowano 19 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2007 Witajcie, jak w temacie staram się zlokalizować filtr kabinowy klimy, ale niestety nie udaje mi się go znaleźć. Może ktoś wie gdzi się znajduje ,lub ma serwisówkę do tego modelu volvo. Z góry dzięki z pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urban Opublikowano 19 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2007 (edytowane) Ja wiem gdzie sie znajduje... tzn moge wiedzieć. Tylko najwcześniej jutro Ci sprawdze, bo mam dokumentacje w warsztacie. Jeżeli chcesz zgłoś sie na PW z adrese mail.EDIT: Zapomniałem dodać, podaj jeszcze dokładny rok produkcji i pojemność silnika. Pozdrourban Edytowane 19 Lipca 2007 przez urban Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JerryEvo Opublikowano 19 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2007 Witajcie, jak w temacie staram się zlokalizować filtr kabinowy klimy, ale niestety nie udaje mi się go znaleźć. Może ktoś wie gdzi się znajduje ,lub ma serwisówkę do tego modelu volvo. Z góry dzięki z pomoc Ja nie wiem ale możliwości są takie: - podszybie (czyli pod maską, przy szybie, pod plastikami)- Pod schowkiem pasażera - w sensie, że na jego tyłach albo fizycznie pod nim. Raczej szanse na inne miejsca nie są wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi