Bandzior Opublikowano 20 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 (edytowane) Za radiem Zet (Dziś, 7:23):"Motocyklista jadący z dużą prędkością uderzył w rządową Lancie. Policja sprawca, czy to nie był zamach kamikadze (drwiacy ton i miejsce na śmiech słuchaczy) " :notworthy: :biggrin: :biggrin: Dalej (7:28):"Racja, ten motocyklista kamikadze przedwczoraj uderzył w rządową Lancie" Edytowane 20 Lipca 2007 przez Bandzior Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krycek Opublikowano 20 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 http://www.scigacz.pl/Motocyklista,kontra,...ancia,3475.html Scigacz podaje że zgodnie z tym co twierdzą świadkowie i internauci kierowca zbiegł z miejsca zdarzenia po tym wypadku... No za coś takiego to zarówno kierowca jak i pasażerowie powinni karnie odpowiadać - o ile to oczywiście prawda. Ale to by wyjaśniało kilka rzeczy: po pierwsze - to że kierowca podobno "nie wiedział" kogo przewoził, po drugie - jak już dziennikarze dowiedzieli się kto i pytali pasażerów to Ci mówili (jeden z nich) że nie mógł pomóc bo miał nogę w gipsie. Ehh... ja tego kura nie rozumiem. Trąciłeś kogoś - trudno, wypadki się zdarzają, ale uciec z miejsca zdarzenia - to totalne draństwo. Ale ja chyba dziwny jestem bo jakbym komuś lakier na parkingu rysnął, albo lusterko urwał to bym zostawił swój numer telefonu za wycieraczką... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi