Gość teczixx Opublikowano 18 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 Gdy kupiłem horneta lampka od hiss mrygała po wyjęciu kluczyka ze stacyjki a po przeglądzie w warsztacie kontrolka nie mryga(z wyłaczonym zapłonem) jedynie zapala sie na chwilke podczas przekręcania kluczyka na pozycje ;on'. Wiec jak powinno to działać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musieli Opublikowano 18 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 Powinna mrygać po wyłączeniu stacyjki/wyjęciu kluczyka z niej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość teczixx Opublikowano 18 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 To bede musiał jechac znów do fachowców. To ci dopiero!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aker Opublikowano 18 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 U mnie miga ale tylko jakiś czas (kilka godzin) potem nie miga, chociaż wszystko działa normalnie. Po ponownym włączeniu i wyłączeniu znowu miga tylko kilka godzin itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
navi24 Opublikowano 18 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 W moim moto(fireblade) , można HISS ustawić w dwóch trybach pracy 1. pulsuje po wyłączeniu zapłonu i wyjęciu kluczyka(przez kilka godzin) 2. nie pulsuje. Ustawienie czy ma sygnalizować czy nie , przeprowadza się za pomocą przycisków które obsługują timer itp. funkcje. :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość teczixx Opublikowano 18 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 OOO widzisz ost szukałem jak ustawićzegarek i moze wtedy sie cosi przycisło. Wielkie SENKS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi