Grzesiek89 Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2007 (edytowane) Sprzedam. 1800zł ;)http://polskajazda.pl/Motocykle/Simson/S%2051/13168jak wiecie jest to pojazd na ramie komarka wzmocnionej, odległość główki ramy od mocowania wahacza jest taka sama jak w simsonie :D dospawane mocowanie silnika simsonowskie, tył ramy przykręcony od simka... jedzie prosto, nie znosi :D w papierach romet, numery nie bite...http://bikepics.com/members/raven80/87s51/ tutaj widać dokładnie moją rame jeśli coniektórzy chcieliby zobaczyć :Djedyna wada to brak liczników :Dtłumik Leo Vince, przód opona Sawa 2,50/16, tył Pirelli 90/90/16. Wszystkie śrubki nowe, cały silnik poskładany na imbusach. Napinacze w tylnym kole, rozpieraki bębna, cięgna hamulca, przednie zawieszenie itp itd( wszystkie nowe części jakie sa założone widać zapisane na Polskiej Jeździe)Elektronika jest własnej roboty, dam na nią gwarancje :D Sprzedaje ponieważ naszła mnie ochota na 125 :D Edytowane 18 Sierpnia 2007 przez Grzesiek89 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
busterek Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Uda ci się wziąć za niego więcej. Jak dla mnie to jest wart kolo 2000pln :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2007 za 2000 to koles sprzedal mbx80 na mtorower u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
busterek Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Heh ja sprzedałem simka za 2800 więc wszystko jest możliwe :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiśl@k Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Heh ja sprzedałem simka za 2800 więc wszystko jest możliwe :D Gratuluję. :flesje: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Uda ci się wziąć za niego więcej. Jak dla mnie to jest wart kolo 2000pln :P Nie na kwitach komara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Litrus Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Gratuluje !Bardzo ladny :biggrin:Widac ze duzo wlozyles w niego pracy.Naprawde Szacunek dla Ciebie.Pozdrawiam i czekam na jakies ulepszenia lub nowe projekty :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacpextreme Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 no to pojutrze zlookamy co tam wymysliles ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek89 Opublikowano 2 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 http://otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M620746 :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi