KarOr Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 powiem tyledoceniam ogrom pracy wlozonej w motorek przez wlasciciela , przyznam ze sam bym chyba nie potrafil takiego cuda zrobić :clap: jednak to nie w moim guscie super robota tylko mi motorki o takim wygladzie nie za bardzo przypadaja do gustu . pzdr p.s. ja na zimę już kupiłem i mam w garażu przygotowana ramę od motorynki i silniczek na chodzie od starej cz 350 ;) wiec bedzie sie dzialo :) pzdr oj bedzie bedzie kolego... taki silnik do takiej wagi?? ;) hehhe... dobra robota ;) :notworthy: szacunek dla ciebie.. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quba Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 :) oj bedzie bedzie kolego... taki silnik do takiej wagi?? :) hehhe... dobra robota ;) :) szacunek dla ciebie.. :)Może bedzie sie działo jak kasa będzie :) a jak będzie to ....pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpadi Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 Pogratulować umiejętności i pozazdrościć wolnego czasu na pracę nad nim.Już widzę co się będzie działo jak dopadniesz w swoje ręce inną maszynę!. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek89 Opublikowano 30 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 (edytowane) Na zime planuje do tego dorwać Minarelli AM6 albo silnik od DT80 LC :icon_twisted: Edytowane 30 Lipca 2007 przez Grzesiek89 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladl Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Motorek masz chłopak bardzo fajny. Jedna rzecz tylko mi się nie podoba, mianowicie kompletny brak instynktu samozachowawczego. Jak wklejasz zdjęcia to może przedtem poddaj je autocenzurze !!http://bikepics.com/pictures/978488/ :icon_twisted: :evil: :D Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek89 Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 (edytowane) Wiem ojciec że fajny, w końcu dokladales do tego swoje 5 groszy :flesje:pożycz na benzyne :notworthy: Edytowane 1 Sierpnia 2007 przez Grzesiek89 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubadandy Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 kozacki tuning...;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajewa777 Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Gratulacje ;) piękny lakierek kozak sprzęt :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek89 Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Podjąłem dezycje :icon_question: nie zmieniam silnika... będzie RZT :notworthy: na przyszły sezon kupuje RZT 90/2 :icon_question: leo vinca bede miał jeszcze w sierpniu, wał z wypełniaczami MZA już mam :icon_question: jeszcze tylko jakieś sprzęgło... :evil:hayabusa to to nie bedzie ale zawsze te 10 koni bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tepeross Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2007 To ze starego simsonka juz prawie nic nie zostanie. pozdr. miłej grzebaniny :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek89 Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 bedzie ok :)dzis odpadła mi koncowka tlumika ta czarna... wiedzialem że to kiedyś odpadnie bo już wielu ludziom sie to zdarzylo :wink: nie spawam juz tego bo bedzie Leo Vince... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Best Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Ja bym pospawał bo kupisz zapewne pod koniec sierpnia/początek września Leo Vince, a do tego czasu to jeszcze trochę pośmigasz ze mną np. ;D Prawym kierunkiem się już chwaliłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cezare Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 pełn Respect dla Ciebie za pracę. lakier elektryka i cała reszta pozdrawiam z Krk.Paweł. ps. gdybym tak umiał mój ThunderAce nie odwiedzałby drogich serwisów Szacunek :buttrock: tak 3maj ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek89 Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 (edytowane) Ja bym pospawał bo kupisz zapewne pod koniec sierpnia/początek września Leo Vince, a do tego czasu to jeszcze trochę pośmigasz ze mną np. ;D Prawym kierunkiem się już chwaliłeś? LV kupie w sierpniu, nie chce mi sie juz tego spawać :P prawym tylnym kierunkiem sie nie chwalilem chociaz juz zrobilem...przy wjezdzaniu zahaczylem przez przypadek o bramke i wygiął sie, potem naprostowałem i drugiego dnia rano gdzies na dziurze całkiem odpadł... jak ja odsypiałem nieprzespaną noc to ojciec już pospawał... :P i gitara...wszystko działa :buttrock: chociaz bez koncowki tlumika na wolnych prawie jak leo vince :) ale na wyzszych obrotach to żal :P ale za to slychac ze jade :D Edytowane 7 Sierpnia 2007 przez Grzesiek89 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R@dek Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Cacy simek, dużo pracy musiałeś w niego włożyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi