Quba Opublikowano 23 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 powiem tyledoceniam ogrom pracy wlozonej w motorek przez wlasciciela , przyznam ze sam bym chyba nie potrafil takiego cuda zrobić :bigrazz: jednak to nie w moim guscie super robota tylko mi motorki o takim wygladzie nie za bardzo przypadaja do gustu . pzdr p.s. ja na zimę już kupiłem i mam w garażu przygotowana ramę od motorynki i silniczek na chodzie od starej cz 350 :D wiec bedzie sie dzialo :D pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati_Bar Opublikowano 24 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 Mi tam się podoba Szacunek dla Ciebie za pasje bo ja nie jestem aż takim pasjonatem żeby tak kombinować żeby miec coś wyjątkowego i niepowtarzalnegoPozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek2345 Opublikowano 25 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 eh mi by sie nei chcialo w simka tyle kasy wkładac juz lepiej jakiegos crosa 50 kupic np yamaha dt :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Budzik-WGR Opublikowano 25 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 Ale niektórym może większą satysfakcje sprawiać jazda na wlasnoracznie zlozonym i odpicowanym simku niz na seryjnej japonii. Różnie z tym bywa :notworthy: Pozdro Cytuj BYŁO:-kilka MZ--> Kawasaki ZXR 400-->VFR 750 streetfighter-->Honda Vfr 750 rc 36 I 92r.JEST:-Honda VFR 750 rc36 I 90r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek89 Opublikowano 25 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 Razem ze zdezelowanym simsonem wyniosło mnie to okolo 1700zł..a nie wiem czy za 1700 dostałbym simka z silnikiem i nadwoziem w idealnym stanie na nowych czesciach :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil1005 Opublikowano 25 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 eh mi by sie nei chcialo w simka tyle kasy wkładac juz lepiej jakiegos crosa 50 kupic np yamaha dt :) ale ty masz zajebiste rady, za 1700 kupił by dobra dt na motorower? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Budzik-WGR Opublikowano 25 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 Za tyle nawet simka idealnego by nie bylo a teraz ma, w dodatku inny od wszystkich, wyróżniający sie z tlumu... Pozdro Cytuj BYŁO:-kilka MZ--> Kawasaki ZXR 400-->VFR 750 streetfighter-->Honda Vfr 750 rc 36 I 92r.JEST:-Honda VFR 750 rc36 I 90r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek89 Opublikowano 27 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2007 http://bikepics.com/pictures/974584/ kolega od DT oparty o moj pojazd :buttrock:http://bikepics.com/pictures/974583/ tutaj przestawianie ;P jak narazie jezdzi ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 27 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2007 Szacunek, jestem pod ogromnym wrażeniem!Wiem jak wygląda zabawa z takimi sprzętami, i ile potrzeba wytrwałości żeby doprowadzić takiego demoluda, do takiego stanu, do jakiego Ty go doprowadziłeś! :) Tak trzymaj! :buttrock: Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aster Opublikowano 27 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2007 Simek super. Gratuluję pomysłu i zacięcia, coś o tym wiem, ile serca trzeba w coś takiego włożyć. I jaka jest później radocha z jazdy taką maszyną :). Cytuj Jawa 50 Mustang 1977 => Yamaha XJ 600N 1999 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek89 Opublikowano 28 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2007 http://bikepics.com/pictures/976347/nowe oponki bedą na tył :buttrock:pirelli mt75 i sawa kran... 115zł za dwie prawie nowki ;) sawa nowa a pirelli bez 1mm bieznika, nie palona guma :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomason2 Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 A ten "sport" tłumik masz już odblokowany czy założyłeś taki jak kupiłeś ? Cytuj Honda CBR F4 99 http://www.cbrf4.blogspot.com - moja przygoda z motocyklem Honda CBR F4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek89 Opublikowano 29 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 (edytowane) Założyłem taki jak kupiłem..nie bawem Leo Vince :)opony założone :D foty na bikepics :) Edytowane 29 Lipca 2007 przez Grzesiek89 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Budzik-WGR Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 Ładnie na tych oponach sie prezeztuje. Ja osobiscie do mz wolalem sobie zalozyc cos bardziej hmm na szuter no ale jak kto woli :icon_eek:. Pozdro Cytuj BYŁO:-kilka MZ--> Kawasaki ZXR 400-->VFR 750 streetfighter-->Honda Vfr 750 rc 36 I 92r.JEST:-Honda VFR 750 rc36 I 90r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamSuzuki Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 simek gites, ciekawy pomysl z zadupkiem ale na allegro widzialem simsona z zadupikem od scigacza :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi