MarianKa Opublikowano 17 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 Czy któryś z posiadczy GPS może mi podać współrzędne Pekelnych Dolow? Od biedy znajde miejsce na mapie, niemniej namiary uprosciły by mi sprawę. A, jak pojadę - ogłosze na 4um. Kto nie był - niech sie wybierze :biggrin: Cytuj Nie ma co płakać nad rozlanym szambem. Wsiąknie i smród minie [michoa] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Menthor76 Opublikowano 17 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 50°43'38.32"N; 14°38'32.57"E I może jeszcze zobacz Przyjacielu http://amapy.atlas.cz/?smartname=pekelne-d...=1@sidx=8@app=0 Szerokiej i suchej...Pozdrawiam,Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vmax-r Opublikowano 18 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 (edytowane) Byłem tam w sobotę (II zlot MOTOGOLD). f o t o f o t o - 2 Polecam, polecam, polecam... i pewnie jeszcze bym tam pojechał. pozdro! Edytowane 18 Lipca 2007 przez vmax-r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi