krasnal Opublikowano 17 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 Tradycyjnie już w połowie lipca organizowany jest zlot w Libercu (70km od Jeleniej Góry) pod nazwą "Motomania" (>plakat<) :biggrin: Więcej informacji (zdjęcia z zeszłych lat) można znaleźć na stronie http://www.motomania.cz/index2.php Wraz z paroma znajomymi przyjedziemy w sobotę przed południem i zostaniemy do wieczora. Zaraz przy terenie zlotu jest mały zbiornik wodny, a pogoda w dechę więc będzie można spędzić świetnie dzień :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vmax-r Opublikowano 17 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 Siemanko... :) Eeech - jestem na weselichu w "ten" termin :wink: ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Co do zlotów w CZ:Klimat zlotów suuper, tanio i ciekawie.Na MOTOGOLD w Zandov np parada miała prawie 100km! Zwiedziliśmy kilka fajnych miejsc - np. pekelne doly - i kilka zamków w tle gór...Program, show, miejsce, zabawa, jedzenie - wszystko git. :icon_mrgreen: :cool: :bigrazz: Jednak niedzielny poranek zniszczył całą miłą atmosferę zlotu. Kilkadziesiąt namiotów na terenie zlotowiska zostało OKRADZIONYCH! Pomiędzy 24:00 a 4:00 rano kotoś wchodził do namiotów i okradał śpiących i pijanych zlotowiczów. Złodziej był tak dobry, że potrafił zdjąć złotą biżuterię, wyjąć z dokumentów i portfeli wszelką kasę.Jednemu z naszych kolegów wyciął tylną kieszeń dżinsów aby dostać się do portfela.Kradł telefony a przed namiotami znajdowano złamane karty telefoniczne.Zginęły też aparaty fotograficzne. Złodziej/złodzieje nie ruszali kasków, rzeczy motocyklowych, motocykli - zostawiali wszelkie dokumenty. Organizator nie zadbał o ochronę parkingu i miejsca biwakowego.Więc taki był tego efekt.... To bardzo przykre bo po super fajnej zabawie człowiek miał okropne samopoczucie wracając do domu. Nie zostałem okradziony bo ni jak nie potrafiłem zasnąć tej nocy(na swoje szczęście) ale widziałem miny kolegów którzy rano wstawali i szukali telefonów, aparatów biżuteri lub forsy... A myślałem, że tylko w polsce jest tak pod tym względem... :wink: Nie wiem co mam dalej myśleć o zlotach w CZ. Tak więc pilnujcie się koledzy - je*ane złodziejstwo jest wszędzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwoszow Opublikowano 17 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 (edytowane) Siemanko... :cool: Eeech - jestem na weselichu w "ten" termin :evil: ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Co do zlotów w CZ:Klimat zlotów suuper, tanio i ciekawie.Na MOTOGOLD w Zandov np parada miała prawie 100km! Zwiedziliśmy kilka fajnych miejsc - np. pekelne doly - i kilka zamków w tle gór...Program, show, miejsce, zabawa, jedzenie - wszystko git. :P :evil: :P Jednak niedzielny poranek zniszczył całą miłą atmosferę zlotu. Kilkadziesiąt namiotów na terenie zlotowiska zostało OKRADZIONYCH! Pomiędzy 24:00 a 4:00 rano kotoś wchodził do namiotów i okradał śpiących i pijanych zlotowiczów. Złodziej był tak dobry, że potrafił zdjąć złotą biżuterię, wyjąć z dokumentów i portfeli wszelką kasę.Jednemu z naszych kolegów wyciął tylną kieszeń dżinsów aby dostać się do portfela.Kradł telefony a przed namiotami znajdowano złamane karty telefoniczne.Zginęły też aparaty fotograficzne. Złodziej/złodzieje nie ruszali kasków, rzeczy motocyklowych, motocykli - zostawiali wszelkie dokumenty. Organizator nie zadbał o ochronę parkingu i miejsca biwakowego.Więc taki był tego efekt.... To bardzo przykre bo po super fajnej zabawie człowiek miał okropne samopoczucie wracając do domu. Nie zostałem okradziony bo ni jak nie potrafiłem zasnąć tej nocy(na swoje szczęście) ale widziałem miny kolegów którzy rano wstawali i szukali telefonów, aparatów biżuteri lub forsy... A myślałem, że tylko w polsce jest tak pod tym względem... :icon_evil: Nie wiem co mam dalej myśleć o zlotach w CZ. Tak więc pilnujcie się koledzy - je*ane złodziejstwo jest wszędzie...To przykre. :banghead: Marcin pilnuj moto bo w czwórke do Chorwacji na royalku będzie cieniutko Edytowane 17 Lipca 2007 przez pierwoszow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vmax-r Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 Witam, W tym roku byłem na MOTOMANII w Libercu. Moje foty z tegorocznej imprezy są tutaj: http://motomania2008.jpg.pl ...było całkiem fajnie... Pozdrawiam SFORĘ :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzester Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 Byłem przejazdem na tym zlocie, sporo moto najechało nawet no i te drogi...:icon_question: Cytuj -Skolioza Team- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi