Skocz do zawartości

Grupa Północ leci na Borki :)

ukasz
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

W tym roku nie wiem co musiałoby się zdarzyć, żeby mnie powstrzymać, na tą imprezę czekam cały rok :) Ktoś jeszcze poleci? Warto jak cholera, ale ja nie będę nikogo przekonywał :icon_twisted:

Trochę konkretów:

- poprzednim razem trasa w dwie strony + krótka objazdówka po okolicy wyszła mnie ok. 1000 km (niewiele poniżej chyba), start z Gdańska (i nagroda za najdłuższą trasę na zlot, hehehe ;) )

- koniecznie od piątku

- wyjazd jakoś z rana, ale bez przesady - na pewno nie o świcie ;)

- jak ktoś nie lubi jazdy grupowej to się zgadamy na miejscu po prostu, ale dajcie znać czy i kto planuje w ogóle :banghead:

Jagdtiger napisał:

Ja tam trochę nie w temacie...Napisz co jest w tych Borkach, gdzie co jak i za ile.

http://forum.motocyklistow.pl/ladami-Borut...OWY-t76916.html

Borki są koło Tomaszowa Mazoweckiego, co do kasy to po kosztach wszystko było - tzn. jak chcesz domek to płacisz za domek (nie pamiętam ile dokładnie wychodziło, ale info na pewno będzie jeszcze), część pod namiotami spała i wtedy taniej wychodziło ofkors. Do tego zrzuta na żarcie itp. ale to też czekamy na konkrety od organizatorów.

Jagdtiger napisał:

hehe...a ty Kamil będziesz?

Hmm... tego no ... Jak by to powiedzieć...

Niewiem jeszcze. Do 20któregoś tam września jest jeszcze tyle czasu, ze może sprzedam motocykl albo wyjadę na zmywak do Londynu :icon_rolleyes: Ale jak Ty będziesz jechał to ja też przyjadę :D