Budzik-WGR Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 Gratuluje, motor mimo wieku (10l. nie to zebym wypominal:)) wyglada jak by niedawno wyjechal z fabryki. Pozdro Cytuj BYŁO:-kilka MZ--> Kawasaki ZXR 400-->VFR 750 streetfighter-->Honda Vfr 750 rc 36 I 92r.JEST:-Honda VFR 750 rc36 I 90r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puchaty Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 Baaardzo ładna, wiśniowy metalik, gratuluję zakupu tylko wsiadać, lać i jechać :lalag: . Ja jeszcze rok muszę czekać na duże moto :banghead: Na razie 125 musi wystarczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misster Opublikowano 16 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 zanim przyjechał do polski gebels wymienil oponki na brigstony naped filtry oleje synchronizowal gazniki uuffff troche wydatkow odeszlo ,kombinezon juz sie suszy na balkonie :banghead: pozostaje tylko dobry kask i tu jest problem bo wiele napisane na ten temat ale zero konkretow.Na co zwrocic uwage przy wyborze kasku??nie mam doswiadczenia i nie chce palnac gafy przy zakupie.Wymyslilem narazie ze chyba bedzie to jakis szczekowiec bo nosze okulary ,a taki to wygoda przy zakladaniu.A wrazenia z jazdy to narazie takie ze przy 80km/h to wiatr chce mi wyrwac rece :biggrin: ale podobno trzeba sie do tego przyzwyczaic :lalag: dzieki za pozytywne opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 Rowniez doalaczam sie do gratulacji :banghead: Przyjemnosci z uzytkowania.Do predkosci sie przyzwyczaisz. Juz niedlugo 80 kmh to bedzie taki spacerek :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bajo Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 Również dołączam się do gratulacji. Życzę miłej i bezawaryjnej jazdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi