pitter0 Opublikowano 17 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 Właśnie załatwiania dużo ,a przeciez nie pojde sie z nimi sądzic,narazie kleje jakos plastiki i do malowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KuKu Opublikowano 18 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 Ja też chyba zakończe sezon na motorynceOpis wypadku:Dzisiaj padało i zimno było ubrałem adidaski skarpetki długie dżinsy i koszulke jaką grubaśną bluze i jakiś stary polarek który miałem wywalic ale wziełem go bo zrobimy z niego jakiś sprzęcior an motor i wyszłem do stajni u babci w której trzymam sprzet chciałem wziąć WSK-e ale pacze sie nie ma paliwa :icon_rolleyes: wujek nie kupił. Wziołem motorynke i siadłem jade se do pobliskiej wsi do kolegi jade se spokojnie na kaszlałku po tym jak kuzynka uczła sie jeździć bak ma wgięty. Jade wjeżdżam w polną zjeżdżam z górki na szuter pełny gazik nagle jakis Ogarek Wyjeżdża hamuje motorynką żem wpadł w poślizghł moto mi sie położyło :D ja zem sie kawałek przejechał po żużlu jedynie polarek na straty wogule sie nie poździerałemi żem sie zatrzymał o drzewko wstałem motorynka zapaliłem ale zgasła zapchałem ja do kolegi reflektor pęknięty od stłuczki z kamieniem bak sie przdziurawił lekko wszytsko pocharatane. bak jest od motorynki kolegi tera pomalowac a tera to sie boje siąść jż na tą motorynke ale wróciłem do chatkki babuni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WLD_Wlodi Opublikowano 18 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 Ja też chyba zakończe sezon na motorynceOpis wypadku:Dzisiaj padało i zimno było ubrałem adidaski skarpetki długie dżinsy i koszulke jaką grubaśną bluze i jakiś stary polarek który miałem wywalic ale wziełem go bo zrobimy z niego jakiś sprzęcior an motor i wyszłem do stajni u babci w której trzymam sprzet chciałem wziąć WSK-e ale pacze sie nie ma paliwa :( wujek nie kupił. Wziołem motorynke i siadłem jade se do pobliskiej wsi do kolegi jade se spokojnie na kaszlałku po tym jak kuzynka uczła sie jeździć bak ma wgięty. Jade wjeżdżam w polną zjeżdżam z górki na szuter pełny gazik nagle jakis Ogarek Wyjeżdża hamuje motorynką żem wpadł w poślizghł moto mi sie położyło :( ja zem sie kawałek przejechał po żużlu jedynie polarek na straty wogule sie nie poździerałemi żem sie zatrzymał o drzewko wstałem motorynka zapaliłem ale zgasła zapchałem ja do kolegi reflektor pęknięty od stłuczki z kamieniem bak sie przdziurawił lekko wszytsko pocharatane. bak jest od motorynki kolegi tera pomalowac a tera to sie boje siąść jż na tą motorynke ale wróciłem do chatkki babuniO k**** :) :) :P :P Ja co 2 dni leże na boku tak więc wiesz... Ale nie martw się, na allegro masz bak za 5zł, na złomie taniej, reflektor 10 złotych i to wszystko...W 2-3 dychach się zmieścisz :banghead: Cytuj www.odszkodowania-wlodarczyk.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiatek Opublikowano 18 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 (edytowane) Ja też chyba zakończe sezon na motorynceOpis wypadku:Dzisiaj padało i zimno było ubrałem adidaski skarpetki długie dżinsy i koszulke jaką grubaśną bluze i jakiś stary polarek który miałem wywalic ale wziełem go bo zrobimy z niego jakiś sprzęcior an motor i wyszłem do stajni u babci w której trzymam sprzet chciałem wziąć WSK-e ale pacze sie nie ma paliwa :( wujek nie kupił. Wziołem motorynke i siadłem jade se do pobliskiej wsi do kolegi jade se spokojnie na kaszlałku po tym jak kuzynka uczła sie jeździć bak ma wgięty. Jade wjeżdżam w polną zjeżdżam z górki na szuter pełny gazik nagle jakis Ogarek Wyjeżdża hamuje motorynką żem wpadł w poślizghł moto mi sie położyło :( ja zem sie kawałek przejechał po żużlu jedynie polarek na straty wogule sie nie poździerałemi żem sie zatrzymał o drzewko wstałem motorynka zapaliłem ale zgasła zapchałem ja do kolegi reflektor pęknięty od stłuczki z kamieniem bak sie przdziurawił lekko wszytsko pocharatane. bak jest od motorynki kolegi tera pomalowac a tera to sie boje siąść jż na tą motorynke ale wróciłem do chatkki babuni ;) ;) A moze by tak słownik kupic? :biggrin: ;) skąd sie tacy analfabeci biorą?Skoro zakonczyles sezon na moto, to zacznij sezon z nauka jezyka polskiego bo naprawde rece i nogi opadaja. :banghead: ;) ;) Edytowane 18 Lipca 2007 przez Kwiatek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KuKu Opublikowano 19 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2007 :banghead: :banghead: A moze by tak słownik kupic? :banghead: :banghead: skąd sie tacy analfabeci biorą?Skoro zakonczyles sezon na moto, to zacznij sezon z nauka jezyka polskiego bo naprawde rece i nogi opadaja. :banghead: ;) :icon_mrgreen:Nie wiem ja mam 4 z polaja i jest dobrze a słownik mam i to nawet 2:D :icon_razz: ;) WLD_Wlodi to cco ty robisz ze co 2 dzien lezysz bak juz mam od motoryny kumpla tera lampke za rydzien do malowania i kuzynka bedzie czsami śmigać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WLD_Wlodi Opublikowano 19 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2007 WLD_Wlodi to cco ty robisz ze co 2 dzien lezysz bak juz mam od motoryny kumpla tera lampke za rydzien do malowania i kuzynka bedzie czsami śmigać XP6 to nie motorynka ale nie też WR450. Ludzie na crossach niemal codziennie mają gleby, poważne i nie, jeździ się na granicy a nie najbezpieczniej. Cytuj www.odszkodowania-wlodarczyk.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bajo Opublikowano 19 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2007 (edytowane) Nie wiem ja mam 4 z polaja i jest dobrze a słownik mam i to nawet 2:D :buttrock: :biggrin: WLD_Wlodi to cco ty robisz ze co 2 dzien lezysz bak juz mam od motoryny kumpla tera lampke za rydzien do malowania i kuzynka bedzie czsami śmigaćJak masz słownik to używaj. Używanie polskich znaków też nie boli. A na crossie to normalne, że się często leży, więc się nie dziw, że ktoś leży co drugi dzień. PS. A nie miało być 2 z polaka i 4 słowniki? Edytowane 19 Lipca 2007 przez Bajo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpadi Opublikowano 19 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2007 Mam nadzieję że uda Ci się jak najszybciej wyciągnąć kasę z ubezpieczenia i naprawić moto, bo pogoda jak ta lala.Szczęściem Tobie nic się nie stało.... bo człowieka trochę dłużej się "naprawia" !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KuKu Opublikowano 20 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 Jak masz słownik to używaj. Używanie polskich znaków też nie boli. A na crossie to normalne, że się często leży, więc się nie dziw, że ktoś leży co drugi dzień. PS. A nie miało być 2 z polaka i 4 słowniki? Dobrze napisałem mam 4 z j.polskiego i 2 słowniki ortograficzne. A nie czepiaj sie literówek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paczakuti Opublikowano 28 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2007 Powoli zaczynaja mnie rozpierda..c takie posty jak wyzej, temat jest o malym wypadku a wy pierdoli..e o analfabetyzmie, jeden kij jak kto pisze, wazne ze wogule pisze a to ze pieprznol pare bledow to trudno, tez nie pisze kropek nad "i" albo "z" i jakos wszyscy wiedzo o co chodzi, a jak ktos chce sobie nabic posty to niech zacznie nowy temat, a nie krytykuje innych. pozdro.Paweł Jak masz słownik to używaj. Używanie polskich znaków też nie boli. A na crossie to normalne, że się często leży, więc się nie dziw, że ktoś leży co drugi dzień. PS. A nie miało być 2 z polaka i 4 słowniki? Powidz mi co ty masz z pola? bo sadzac po twojej sygnaturce i ............(jak bym napisal to mam upomnienie) to mi wygladasz na czystego kujona, ja oczywiscie nic nie mam do kujonow. A po drugie zacznijcie pisac na temat, albo nic nie piszcie, bo wkoncu mod.zamknie temat i tyle bedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi