Ozzy(i) Opublikowano 15 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 Witam .. Mam problem z odpalaniem vt mianowicie:Jak Jest zimna to odpala od "kopa" ale jak sie zagrzeje to jest problem . Co może być przyczyną?? świece ? zapłon ? czy moze coś innego .. Proszę o odp albo na przekierowanie mnie na temat w którym jest coś zawarte odnośnie odpalania Vt 500 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shadok Opublikowano 15 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 Witam .. Mam problem z odpalaniem vt mianowicie:Jak Jest zimna to odpala od "kopa" ale jak sie zagrzeje to jest problem . Co może być przyczyną?? świece ? zapłon ? czy moze coś innego .. Proszę o odp albo na przekierowanie mnie na temat w którym jest coś zawarte odnośnie odpalania Vt 500 - może niewłaściwa ciepłota świec - jakich używasz, kiedy byłay wymieniane?- moze złe luzy zaworowe - kiedy były ustawiane? i na ile?- może za słaby akumulator - poziom elektrolitu, ładowanie, stan baterii...- może regulacja gażników - poziom paliwa, skład mieszanki... Ile pali ci motorek? Jeśli za dużo, możesz np. mieć problemy z układem zasilającym i zwyczajnie go zalewa. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ozzy(i) Opublikowano 15 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 - może niewłaściwa ciepłota świec - jakich używasz, kiedy byłay wymieniane?- moze złe luzy zaworowe - kiedy były ustawiane? i na ile?- może za słaby akumulator - poziom elektrolitu, ładowanie, stan baterii...- może regulacja gażników - poziom paliwa, skład mieszanki... Ile pali ci motorek? Jeśli za dużo, możesz np. mieć problemy z układem zasilającym i zwyczajnie go zalewa. PozdrawiamŚwiece mam NGK .. Akumulator jest Ok !! Napięcie odp . co do zaworów to nie wiem . Maszynka Pali coś ponad 4lit /100km . Dzieki Wielkie za informacje Postaram sie cos ustwić ze Szfagrem Mojej dziewczyny o którego kupiłem Vt .. Mam Nadzieje ze sie Uporam aha a co do Świec co Doradzisz NGK czy Denso ?. .Ja Musze ucieka z forum cyekam na odp .. POZDRAWIAM !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shadok Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 Denso Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Unix Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 zmien swiece Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ozzy(i) Opublikowano 19 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2007 Spoko !!! Dzięki Chłopaki !! Odkładam kasę na świece bo i tak mialem zamiar je zmnienic ;o) .. Pozdrawiam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi