wojtek2812 Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 Witam!!Mam zamiar kupić gaźnik do simka tylko nie wiem jakiej firmy bo na allegro widziałem IFA za 62 zł a na www.simson.strona.pl MZA za 75 zł.Który lepszy?jak myślicie??prosze o rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziuteek Opublikowano 15 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 Kup zwykly gaznik 16N3-2, lub bing. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobikm Opublikowano 15 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 witam Z tego co pamietam najlepszymi- hm no czy najlepszymi to nie wiem, ale na tych najstarszych gaznikach simek szedł jak pocisk. Najstarszych czyli tych pierwszych montowanych w simsonach! (zdaje sie ze to 16n1-11 Ale to nie na 100% !)miał on przynajmniej regulacje od powietrza i przepustnicy z boku a nie z gory! pzdR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajewa777 Opublikowano 31 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 kupuj IFA A jak masz trochę więcej pieniędzy to kup sobie bing'a mniej pali i lepiej sie wkręca na obroty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
busterek Opublikowano 31 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 Nie kupuj tych gaźników IFA z allegro, badziew jakich mało, one nawet nie stały przy oryginale. Bierz MZA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajewa777 Opublikowano 31 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 E tam ja bym brał IFA za czasów kiedy posiadałem simsona kupiłem właśnie taki gaźnik i wszystko było w 100% ok :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
busterek Opublikowano 31 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 No ale jak pisze IFA to nie znaczy że to jest oryginalny niemiecki gaźnik. Wystarczy spojrzeć na jakość odlewu. Ja nadal będę sie upierał żebyś wziął MZA :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi