KwiQ Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 mnie w LC4 jak ciekl bak przez noc i nie wiedzialem to rozkleil czesc tej duzej okleiny na oslonach chlodnicy, wzialem dwu skladnikowa poxiline i teraz juz nic nie odchodzi :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski_01 Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 Kropelka?? To chyba najgorsze rozwiazanie,plastik sie bialy zrobi i pozniej nigdy tego nie odkleisz zeby sladu nie bylo.A probowales?? ja tak mam podklejona w paru miejscach i raz ze nie odchodzi a dwa nie ma bialych sladow a jak by byly to usuniesz je papierem siernym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 ja mam na gluegun'a i trzyma sie bardzo profi. Jest elastyczny w zwiazku z tym nie rozkleja sie pod wplywem drgan Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy M. Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 Tak jak napisałem, należy umyć okleinę wodą z płynem do mycia naczyń ... nie dociskać ...poczekać aż zupełnie wyschnie następnie podnieść ją trochę i dosuszyć w miejscu gdzie już przylega do plastiku (zostanie tam trochę wody i brudu nawet po kilku dniach). Następnie podgrzać i docisnąć ... nie trzeba grzać mocno od spodu (tam gdzie klej) wystarczy od góry , ale bez pośpiechu i stosunkowo niską temperaturą (aby klej się nie zagotował bo straci swoje parametry). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camaross Opublikowano 13 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 Tak jak napisałem, należy umyć okleinę wodą z płynem do mycia naczyń ... nie dociskać ...poczekać aż zupełnie wyschnie następnie podnieść ją trochę i dosuszyć w miejscu gdzie już przylega do plastiku (zostanie tam trochę wody i brudu nawet po kilku dniach). Następnie podgrzać i docisnąć ... nie trzeba grzać mocno od spodu (tam gdzie klej) wystarczy od góry , ale bez pośpiechu i stosunkowo niską temperaturą (aby klej się nie zagotował bo straci swoje parametry). tak jest szefie :crossy: właśnie idę majstrować z nim ciekawe czy moje dwie lewe dłonie dadzą sobie rade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 Panie i panowie.Wszystko powiedziane. Zamykam :crossy: http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi