granat Opublikowano 15 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 No prosze, ale podłosc ludzka nie zna granic:-)To jest fakt, fajnie patrzec jak ktos składa pojazd od ciebie i jak z kupy złomu robi sie fajna maszyna, szkoda ze nie doczekałes, ale moze sie przypomni?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietroni Opublikowano 23 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 Panowie co tu gadać Każdy kto jeżdzi ruskiem maży o tkim sprzęcie a cymbał to już szczyt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghost rider Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Taaa, chodzę z wykrywką od jakichś 3 miesięcy, motocyklem pomykam od roku i nawet nie marzę o takim znalezisku, no dobra marzę... Dla mnie znalezienie takiego motocykla to spełnienie jakby podwójne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 ja raz znalazłem kibelwagena rozniesionego centralnie pociskiem mozdzieżowym po okolicznych górach:-) załuje ze nie moge tam znowu trafic:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi