chinol Opublikowano 31 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 zajefajny projekt miałeś we lbie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil123 Opublikowano 31 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 Łaaa, świetna sprawa. Planuję w przyszłym roku też jakąś większą wyprawę na Jawie. W tym sie nie udało a i motocykl nie jest jeszcze w 100% taki jakby miał być na taką podróż. Powodzenia życzę i trzymam kciuki za Was. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NaczelnyFilozof Opublikowano 31 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 zajefajny projekt miałeś we lbie :) Ja tą Jawe widziałem na żywo. To nie jest Jawa. Z bagażami to jest krążownik :) Czekamy na foty :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N3stor Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2007 jestesmy w paryzu. za nami 8413 km. jak sie wyspimy to napisze cos wiecej.TRASAzielona gora, ukraina (przez wioski do glownej drogi na odesse), odessa, izmail, rumunia, bulgaria, grecja (ateny), kreta, moldawia, albania, czarnogora, chorwacja,bosnia i hercegowina slowenia, wlochy, wenecja, san remo, nicea, canne, paryz pozdrjawa daje rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucio Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Chłopie, jesteś bogiem!!! A Twoja pasażerka boginią!!!Przyznaję Ci tytuł Miszcza Kierownicy!!!Trzymajcie się, kciuki za Was ściskam (wyciskam raczej)!!!Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario87rr Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Jestem pod ogromnym wrazeniem wyprawy, ciekaw jestem jak wytrzymuje to Twoja Ola. Moja chyba nie dala by rady :flesje: Pozdro :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompka Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 jestesmy w paryzu. za nami 8413 km. No, no ładnie :clap: . Zazdroszczę takich wakacji. Czekamy na foty i dokładniejszy opis wyprawy :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi