Badyl Opublikowano 8 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 W końcu 250 2T ma coś koło 60KM a 4T coś koło 40KM. To dużo zmienia. Sam chciałbym się przesiąść na EXC 250F, bardzo fajne motocykle. Gratuluje :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olorol Opublikowano 8 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 człowieku zacznij czytać uważnie"Moto jest z 2003 i kupione za 2000 funtów" P.S. Gratuluje sprzętanie zauważyłem Przepraszam mistrzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stan-EXC250 Opublikowano 8 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 Foto postaram sie dzisiaj jeszcze zapodać na BikePicsLinki podam za chwile :bigrazz: Oto i foto mojego moto :evil: http://bikepics.com/pictures/956205/http://bikepics.com/pictures/956213/http://bikepics.com/pictures/956216/http://bikepics.com/pictures/956218/ :P I z wyżej wspomnianą WR400F z której szybko zszedłem :bigrazz: http://bikepics.com/pictures/956241/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy M. Opublikowano 8 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 (edytowane) ... Gratuluje sprzęta ... Faktycznie nie zwróciłem uwagi że to 4T i to w wydaniu ENDURO.To trochę zmienia postać rzeczy (myślałem że to 250 2T !!!) Wydawało mi się że KTM również zaczął do modeli 4T dodawać literkę "F"w nazwie modelu i to mnie zmyliło. Hehe ... a kolega Siokor075 może Ci opowiedzieć jak dzisiaj pięknie go sponiewierała KMX :-) Ogólnie uważam że szybciej idzie nauka na słabszym motocyklu, ale rozumiem że w 4T nie ma nic słabszego od 250 ... bo XL 125 w 4T to nieporozumienie. O ile dobrze wyczytałem to ten motocykl ma ok. 40 KM, to dosyć sporona początkującego, nie sądzę abyś w tym sezonie wykorzystał nawet50% tej mocy. Jeżeli masz żonę to po dzwonie na trasie powiedz jejże to gałąź w lesie Cię walneła i stąd te małe złamanie/stłuczenie/poryta ręka itd.To dobra wymówka i lepiej brzmi niż WYPADEK :-) Edytowane 8 Lipca 2007 przez Tomy M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 8 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 Gratulacje. 40KM to to nie ma ale trochę ponad 30, za to będzie Ci długo służyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stan-EXC250 Opublikowano 8 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 Z tego co sie orientuje to jest tego 33 konia (moge sie mylić) ale nie konie ważne tylko radocha z jazdy :banghead: ... Gratuluje sprzęta ... Faktycznie nie zwróciłem uwagi że to 4T i to w wydaniu ENDURO.To trochę zmienia postać rzeczy (myślałem że to 250 2T !!!) Wydawało mi się że KTM również zaczął do modeli 4T dodawać literkę "F"w nazwie modelu i to mnie zmyliło. Hehe ... a kolega Siokor075 może Ci opowiedzieć jak dzisiaj pięknie go sponiewierała KMX :-) Ogólnie uważam że szybciej idzie nauka na słabszym motocyklu, ale rozumiem że w 4T nie ma nic słabszego od 250 ... bo XL 125 w 4T to nieporozumienie. O ile dobrze wyczytałem to ten motocykl ma ok. 40 KM, to dosyć sporona początkującego, nie sądzę abyś w tym sezonie wykorzystał nawet50% tej mocy. Jeżeli masz żonę to po dzwonie na trasie powiedz jejże to gałąź w lesie Cię walneła i stąd te małe złamanie/stłuczenie/poryta ręka itd.To dobra wymówka i lepiej brzmi niż WYPADEK :-) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tepeross Opublikowano 9 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2007 Gratulacje. Pięknie wyglada :icon_mrgreen: NA RAZIE DT 80 LC II, MOŻE KIEDYS JAKIS KTM... PS. Czytałem twój nowy temat o próbie kradzieży (ale macieszczęście że nie za*eb##i takich pięknych moto) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stan-EXC250 Opublikowano 9 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2007 Gratulacje. Pięknie wyglada :lalag: NA RAZIE DT 80 LC II, MOŻE KIEDYS JAKIS KTM... PS. Czytałem twój nowy temat o próbie kradzieży (ale macieszczęście że nie za*eb##i takich pięknych moto) Nieźle sie obsraliśmy z throrem0, jak o tym myśle to mi sie jeszcze nogi gną :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tita Opublikowano 9 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2007 (edytowane) uwazaj na siebie, omijaj drzewa i niech sie dobrze sprawuje :banghead: i budujcie szybko ten garaz Edytowane 9 Lipca 2007 przez tita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackon4089 Opublikowano 9 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2007 Swietna maszynaaa!!! Przynajmniej za szybko ci sie nie znudzi.Oby ci długo i bezawaryjnie słuzyło ,a co do tej kradziezy to faktycznie przeje........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi