Stan-EXC250 Opublikowano 8 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 (edytowane) Witam wszystkich i pozdrawiam serdecznie !!!Wczoraj zakupiłem mój pierwszy moto KTM EXC 250Mam nadzieje że będzie mi służył :notworthy: Edytowane 8 Lipca 2007 przez Stan-EXC250 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy M. Opublikowano 8 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 EXC 250 Twoje pierwsze moto ??!!! .. nie chcę krakać ale prawdopodobnie również ostatanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stan-EXC250 Opublikowano 8 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 Spoko chyba nie bedzie tak źle ??Czemu ostatnie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruszon Opublikowano 8 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 EXC 250 Twoje pierwsze moto ??!!! .. nie chcę krakać ale prawdopodobnie również ostatanie.No bez przesady... Kolega nie ma 15 lat... GRATULUJE SPRZĘTA I GUMOWYCH DRZEW ŻYCZE!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stan-EXC250 Opublikowano 8 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 Wcześniej bujnołem sie pare razy Kawką KMX 125 ale troszke słabawa bidulka była ;) Ostatnio dosiadłem Yamahe WR400 ale szybko z niej zszedłem :notworthy: Dzisiaj sobie troche pojeździłem i jest ok :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarczi Opublikowano 8 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 jak dla mnie jeden z najbardziej udanych modeli KTM , tylko ze to moto jest cholernie mocne jak na pierwsze moto , ale jak kto lubi , gratuluje sprzeta , na zime takie sprzeta szykalem i nic konkretnego znalesc nie moglem i wybor padl na sx 520 z 2002 , jesli mozna wiedziec to z ktorego roku jest i ile za niego dales ?? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stan-EXC250 Opublikowano 8 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 Jest ktoś może szczesliwym posiadaczem takiego moto ??? na co zwracać szczególną uwage ???czego unikać , czego nie robić a co należy robić itp.Pozdro i dziękuje jak dla mnie jeden z najbardziej udanych modeli KTM , tylko ze to moto jest cholernie mocne jak na pierwsze moto , ale jak kto lubi , gratuluje sprzeta , na zime takie sprzeta szykalem i nic konkretnego znalesc nie moglem i wybor padl na sx 520 z 2002 , jesli mozna wiedziec to z ktorego roku jest i ile za niego dales ?? pozdroMoto jest z 2003 i kupione za 2000 funtów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabud Opublikowano 8 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 No co sie czepiacie. Kupił chłopak to niech jeździ :icon_question: Gratulacje nowego moto :icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor075 Opublikowano 8 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 hmm, mowisz że kmx sie mulił i był slaby i na pierwsze moto wziołes 250,, bardzo odważna decyzja,, ale mysle ze po przejazdzce po dobrej górskiej trasie na poczatku "kariery" to ten kmx by cie nie jeden raz zaskoczył , skoleji ta 250 może już narobić hałasu i oby sie to żle "nieskończyło" !!pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badyl Opublikowano 8 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 Nie ma co go straszyć. Jak ma mózg i potrafi z niego korzystać to da sobie radę, w końcu do nie ma 600 koni :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stan-EXC250 Opublikowano 8 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 Dodam jeszcze ze to 4T Chociaż po wypowiedziach wnioskuje że to dużo nie zmienia :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 8 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 Oj zmienia zmienia :icon_question:EXC 250 Racing, to w sumie najsłabsze 4t w swojej klasie.Ale tak czy siak gratulacje, bo motocykl zacny! Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olorol Opublikowano 8 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 napisz jeszcze ile dałeś, jaki rok i może jakieś fotki ? :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterq1991 Opublikowano 8 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 człowieku zacznij czytać uważnie"Moto jest z 2003 i kupione za 2000 funtów" P.S. Gratuluje sprzęta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawik Opublikowano 8 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 wszystko jest dla ludzi... wiadomo ze dluzej mu zajmie nauka jazdy na tym ale to tylko przyjemność . Aby jezdził z glową i nie rzucał sie na głęboką wode ... narazie powoli lesnymi drozkami .... i bedzie gicior :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi