castro Opublikowano 15 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 : :D icon_razz: rodzinka szalała czyli ty i synalek ,wrona i Tomek :( ;) :icon_eek: balowaliscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomivfr Opublikowano 15 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 Dzięki za miło spędzony czas, szkoda tylko, że musiałem się wcześniej zerwać. Mam nadzieję, że odrobimy jeszcze to kiedyś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drzewulec Opublikowano 15 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 To i ja podziekuje za spotkanko :clap: Było fajniutko :D Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomGór Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 To ja "ziomal z Krakowa".Dzieki za wspólnie spedzony czas. Moze się przekonam do Stolicy, do ludzi już się przekonałem :) Dojechałem szczęśliwie przez Kazimierz, Puławy...Wszędzie piękna zieleń, bociany, domy kryte strzechą....A ja na mojej "Cichej i posłusznej" :flesje: Dzięki jeszcze razTomek :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 Czyli mam czego żałować no ale czasem tak jest że nie można. Pozdrawiam Listek31P.S. Miło było poznać Krakusa - Lajkonika he he he Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 e tam nie można, dał byś rade tylko ci się nie chciało ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 Belgu... jak piesek?! ;PTroche szkoda, ze nie podjechalismy z Mariolka ale mamy za to sliczna malasunie przygarnieta ze schroniska :icon_mrgreen:mala lobuzuje ale jeszcze nei przewalila chalupy do gory nogami :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 już Ci współczuję!szczeniaki potrafią dać w kość na początku :) no i trzeba w piątkowy wieczór wracać z imprezy bo trzeba terrorystkę wyprowadzić ;)za to widok psiaka podskakującego metr w górę bo wróciłeś do domu jest bezcenny :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 już Ci współczuję!szczeniaki potrafią dać w kość na początku ;)no i trzeba w piątkowy wieczór wracać z imprezy bo trzeba terrorystkę wyprowadzić :bigrazz:za to widok psiaka podskakującego metr w górę bo wróciłeś do domu jest bezcenny :) szczególnie jak to pies siostry, którym ty jak zwykle się opiekujesz :flesje: sorki za złośliwości, ale nie mogłem się powstrzymać :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 17 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 Marcin jego pies a raczej siostry przypomina wielkością dobrą 500 he he Belgu witam w świecie 4 łapPozdrawiam Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 19 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2007 braciak Majkela był cierpliwy wzglendem nas jak tam czekał sam :) dzieki No i jeszcze musielismy wczesniej sie zmywac :crossy: Mam nadzieje ze bawiliscie sie swietnie :clap: :D Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 19 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2007 No i jeszcze musielismy wczesniej sie zmywac :D Mam nadzieje ze bawiliscie sie swietnie :crossy: :) majkel... nastepnym razem bierzemy skrzynke tymbarka i zostajecie z bratem z nami :clap:zabawa byla swietna... tak dobra ze nei zwracalismy uwagi na weze w pokojach... no ale te szybko byly zjadane przez oposy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 19 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2007 No tak, nie ma sprawy :D Czyli pokoj za 17 zeta to mowi samo za siebie ?? :crossy: A zreszta przy takiej pogodzie jak byla wtedy, mozna chyba spokojnie spac na plazy :) Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 19 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2007 to by było chyba najlepsze wyjście :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 19 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2007 Czyli pokoj za 17 zeta to mowi samo za siebie ?? :) no Kate uprzedzała że to hotel robotniczy... ale fakt że pierwszą rzeczą jaką zrobiłem po powrocie było porządne wyszorowanie się w wannie :crossy:no i te łazienki... nieee.. nie zaczynajmy :clap:następna impra to śpiwory na plaży :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi