Looozik Opublikowano 7 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2007 (edytowane) Siema! Jak narazie mam HM'ke i jest to super enduro jak na początek ;) Ale nie o niego teraz chodzi...Za rok planuje kolejną zmiane motorku i tym razem na 90% będzie to Super Moto, więc szukałem jakiegos ktróe mnie optycznie zadowoli i znalazłem takie cos: http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M467900 Co o nim myślicie, nie chce narazie nic kupowac, tylko się zastanawiam :crossy: Wiem ze ma przednie zawieszenie tej samej firmy co moja Honia, i narazie tyle wiem;] a i ze jeszcze ma seryjnie silnik AM6... pzd Edytowane 7 Lipca 2007 przez Looozik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WLD_Wlodi Opublikowano 7 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2007 Spoko sprzęt, 50km od mojej miejscowości. Mam podobny(XP6) i jest super, te peugeoty robione są jak najlżejsze. W SM: DT, Beta RR itp. Kupuj z silnikiem miranelli. Najpopularniejsza jednostka napędowa. Cytuj www.odszkodowania-wlodarczyk.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jogi Opublikowano 7 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2007 Moim zdaniem lepiej do HM'ki załóż koła SM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 7 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2007 dokladnie peugeot nawet samochody robi mało ciekawe :D Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Looozik Opublikowano 7 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2007 niee tak to nie chce; P To jakie polecicie Super Moto?;> pzd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tepeross Opublikowano 7 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2007 WitamMnie się ne podoba (szczególnie ta lampa zt yłu). Moze poszukaj jakiejs DTtki supermoto albo Derbi Sendy-to dopiero supermoto (podobno najlepsze do stundu:) pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jogi Opublikowano 7 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2007 WitamMnie się ne podoba (szczególnie ta lampa zt yłu). Moze poszukaj jakiejs DTtki supermoto albo Derbi Sendy-to dopiero supermoto (podobno najlepsze do stundu:) pozdr.STUNDU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_mistrz:D Opublikowano 7 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2007 Aprilia MX, HM CRE w wersji SM(wychodziłt takie fabrycznie). Moim zdaniem zamiast pie**olić się w zmiane motoru to dokup sobie koła SM do HM'a i bedziesz mial i enduro i supermoto :biggrin: nie zapominaj ze HM jest najmocniejsza,najlzejsza i z najlepszym zawiasem 50'tką. Więc po co go zmieniac na jakis szajs? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Looozik Opublikowano 7 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2007 Przekonaliscie mnie ze xps'a lepiej nie;) Co do hondy to nie chce zmieniac oponek tylko jak już to chciał bym zmienic motorek, i kiedyś byłem napalony na sende tak znów jestem...Jaki ma V-max odblokowana serja?Czy jest niezawodna ipt... Myslałem nad tym modelem :smile:: http://bikepics.com/members/richarddrddriver/07sendadrdsm/ pzd PS: Nie mówcie ze Hm'ka jest lepsza czy coś, wiem o tym... :PP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sloniu Opublikowano 7 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2007 ja objeżdżam dt sm z 2005r i na prawde dokup do hma koła enduro bo mi jednak brakuje drugiego kompletu kół jak cholera (w tym tyg. sie to zmieni) jak coś moge się z tobą zamienić hm za dt;P tylko dopłacasz :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Looozik Opublikowano 8 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 kurna co za ludzie rzeciesz pisze ze nie macie mówic o mojej HM'ce a wy ciagle;/ ... Dobra juz nic nie chce:P od Was;p pzd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawik Opublikowano 8 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 kurna co za ludzie rzeciesz pisze ze nie macie mówic o mojej HM'ce a wy ciagle;/ ... Dobra juz nic nie chce:P od Was;p pzdSenda bedzie lepsza niz DT - kupuj sende zmieniaj cylek na 80 - silniki są bardzo trwałe w sendach wytrzymują długo nawet gdy podniesiemy pojemność zwiekszymy gaznik i ogulnie ją stuningujemy... bier sende :icon_evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin1989 Opublikowano 8 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 Przekonaliscie mnie ze xps'a lepiej nie;) Co do hondy to nie chce zmieniac oponek tylko jak już to chciał bym zmienic motorek, i kiedyś byłem napalony na sende tak znów jestem...Jaki ma V-max odblokowana serja?Czy jest niezawodna ipt... Myslałem nad tym modelem :biggrin:: http://bikepics.com/members/richarddrddriver/07sendadrdsm/ pzd PS: Nie mówcie ze Hm'ka jest lepsza czy coś, wiem o tym... :PPMam taką tylko z 2004 w wersji enduro, różnią się rozmiarem kół, tarczami hamulcowymi i chyba tylnie plastiki są troche inne. Powiem Ci z mojego doświadczenia, uważam, że do stuntu nie potrzebne jest SM tylko POWER. Nie zmieniaj kół, z tyłu pewnie masz 18 cali, a SM ma 17. Załóż garnek 80 dobry wydech i zmień dysze w gaźniku albo cały gaźnik. Tym sposobem uzyskasz mocne enduro na którym będziesz mógł poćwiczyć jazde na kole itp. a jak Ci sie znudzi to możesz sie wyżyć w lesie czy na torze. No chyba, że na pierwszym miejscu stawiasz wygląd SM, pozdro. Cytuj Zadbaj o zdrowie z najlepszą wyciskarką do soków! Zapraszam do odwiedzenia sklepu w Warszawie, sprawdź na http://alesoki.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi