KLAUDIUSZ Opublikowano 15 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2018 A to trzeba pić żeby mieć alkomat? Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grizzli Opublikowano 15 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2018 A po co Ci to urzadzenie jesli nie pijesz?Czego nie robię? :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JERZYK-NYC Opublikowano 15 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2018 Czego nie robię? :biggrin:Wszyscy mowia,ze Twoim noworocznym postanowieniem jest absolutna absencja.No jakie glupoty ludzie wygaduja,popatrz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grizzli Opublikowano 15 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2018 Wszyscy mowia,ze Twoim noworocznym postanowieniem jest absolutna absencja.No jakie glupoty ludzie wygaduja,popatrz.Widocznie byłem w dużym stresie albo na kacu gigancie, jak to powiedziałem :biggrin:Ale wróćmy do meritum.... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JERZYK-NYC Opublikowano 15 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2018 Widocznie byłem w dużym stresie albo na kacu gigancie, jak to powiedziałem :biggrin:Ale wróćmy do meritum.... :) Ja np.kupuje jednorazowe w aptece i zawsze mam w aucie.Cholera wie,jak one wskazuja,to prawda.Chyba kiedys podejde na kacu na policje i tam zbadam ich maszyna,potem moim i porownam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi