van_han Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 Jezeli chodzi o miejsce na moto to:1. jest jeden glowny placyk na ktorym ludzie trzymaja sprzety2. jak tam nie ma miejsca to jest kilka mniejszych placykow3. obok namiotow To jest "masowa impreza" tak wiec ludzi ok 15-20tys. na miejscu. Nie traktujcie tej imprezy jako standardowego zlotu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rozio Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 wa lata temu kilka razy jakis niezbyt trzezwy uczystnik wywrócił mi sprzeta... Czyżbyś mówił o mnie :> W tym roku trochę przegięli z ceną (38/45), czyli drugie tyle co waha będzie mnie kosztować :cool: ale mam nadzieje że uda sie pojechać ( choć to pewnie jak zwykle okaże sie na dzień-dwa przed) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokoko Opublikowano 15 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 Czy w przeddzien imprezy w Tychach jest jakis zlot motocyklistow ? Cos tak gdzies mi sie obilo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
van_han Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 jokoko - z tego co wiem to nie ma zadnego zlotu przed festiwalem, ale moge sie mylic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokoko Opublikowano 19 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2007 I jak ile osób się szykuje ? Kiedy wyjazd ? Jakies informacje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tita Opublikowano 19 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2007 (edytowane) ja pewnie pojade samochodem razem z "przyjaciolmi-niemotocyklistami". Moze umowimy sie jakos na miejscu? Edytowane 19 Lipca 2007 przez tita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokoko Opublikowano 20 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 Super, jeszcze Rzeszów zawita ekipą, więc można pojechać razem bo macie po drodze Tarnów. Spotkamy się pewnie na polu motocyklowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokoko Opublikowano 25 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 halo Rzeszów co z wyjazdem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodman Opublikowano 25 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 halo Rzeszów co z wyjazdem ?Jade ale niestety albo stety PKP - tak więc szerokiej drogi i do zobaczenia :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
van_han Opublikowano 25 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 Ja lece juz w czwartek wieczorem tak wiec do zobaczenia na miejscu. Mam nadzieje ze sie zgadam z ekipa z dolnegoslaska na niedzielny nocny powrot :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rozio Opublikowano 26 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 Skromna reprezentacja Krakowa wyrusza w sobote koło południa, jak ktoś chce sie przyłączyć to zapraszam :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_SB_ Opublikowano 27 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2007 Ja dzisiaj samotnie ruszam z Wrocławia ok. godziny 19-20. Jeśli są jacyś chętni na SPOKOJNĄ podróż autostradą do Tych, to dajcie znać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArtXV Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 witam pomimo deszczu wczorajszy koncert TSA był świetnyfestiwal z roku na rok się rozrasta no i oczywiście przybywa motocykli, parking (zamknięty) w nowym miejscu okazał się za ciasnypozdrawiam Art. ps. może dzisiaj padać nie będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tita Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 mnie sie jednak nie udalo pojechac :) :D :D Napiszcie przynajmniej czy mam czego zalowac, moze wrzuccie jakies zdjecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_SB_ Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 mnie sie jednak nie udalo pojechac :icon_mrgreen: :buttrock: :icon_razz: Napiszcie przynajmniej czy mam czego zalowac, moze wrzuccie jakies zdjecia Zdjęć niestety nie mam, byłem pod sceną tylko na TSA - specjalnie dla nich się tam wybrałem. Koncert był jednym z najznakomitszych w moim życiu - mimo deszczu. Polatałem sobie na tłumie, poskakałem, piłem wódkę z gwinta nieznajomymi dziewczynami pod ich ręcznikiem... znakomicie :buttrock:. Grali dosyć długo, chyba 2 bisy były. Motorek mi się nie zmieścił na terenie, parkowałem już na parkingu przed wejściem. Ponoć TSA jest tam co rok, oczywiście na następnych paprocanach jestem na mur beton. A godzina jazdy w deszczu po autostradzie podczas powrotu do Wrocławia uświadomiła mi, że skóra jest jednak przemakalna :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi