patrykt7 Opublikowano 6 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2007 (edytowane) Witam! Jak wymienić żarówkę postojową w suzuki gsxr 600 '97? Trzeba ściągać całą czachę żeby wymienić czy można jakoś inaczej? Proszę o jakąś instrukcję :clap: :P :wink: ;) Dopisano:Pomoże ktoś? Pomoże mi ktoś. BArdzo prosze Edytowane 6 Lipca 2007 przez patrykt7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 6 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2007 zacznij od normalnego nazywania tematów potem załatw sobie serwisówke i zobacz potem kup żarówkę i wymień. Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TUREK Opublikowano 6 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2007 Witam! Jak wymienić żarówkę postojową w suzuki gsxr 600 '97? Trzeba ściągać całą czachę żeby wymienić czy można jakoś inaczej? Proszę o jakąś instrukcję :biggrin: :biggrin: :biggrin: :lalag: Dopisano:Pomoże ktoś? Pomoże mi ktoś. BArdzo prosze pod czachą a nad błotnikiem (stojąc przodem do motocykla) masz taką zaślepkę przykręcaną na 3 małe śrubki, odkręcasz ją i masz dostęp do postojówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrykt7 Opublikowano 6 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2007 pod czachą a nad błotnikiem (stojąc przodem do motocykla) masz taką zaślepkę przykręcaną na 3 małe śrubki, odkręcasz ją i masz dostęp do postojówki.Dzięli Turek za poradę ale mam jeszcze jedno pytanie. Odkręciłem to i wyjąłem bez najmniejszych kłopotów, ale ta postojówka siedzi tam w jakiejś gumie, której chyba nie da się wyciągnąć. Jak ją stamtąd wyjąć?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TUREK Opublikowano 6 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2007 Dzięli Turek za poradę ale mam jeszcze jedno pytanie. Odkręciłem to i wyjąłem bez najmniejszych kłopotów, ale ta postojówka siedzi tam w jakiejś gumie, której chyba nie da się wyciągnąć. Jak ją stamtąd wyjąć?Pozdrawiam nie siedzi w żadnej gumie( guma tam jest ale w zupełnie innym celu)....ma swoją oprawkę (jak większość żarówek tego typu w samochodach czy motcyklach) -przekręcasz całą oprawkę i wyciągasz z otworu w lampie a następnie zmieniasz samą żarówkę. może to Ci pomoże ;) http://i8.ebayimg.com/01/i/000/a7/c7/daef_1.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi