wojtek2812 Opublikowano 4 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 Witam!!Sory panowie ze zawalam forum i wiem ze ten temat był wielokrotnie poruszany ale robie w simku kapitalke,zakładam 60 cm3 i chciałbym aby raczej miał moc przy wyższych obrotach niż duży moment przy niskich.Kolejna sprawa to czy dużo dają telonowe wypełnienia otworów w przeciwwagach??Co sądzicie o tym żeby wał od S70 wypełnić korkami teflonowymi bo mam dostęp do tokarki i teflonu i założyć cylinder 60??prosze o konkretne odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
17seba Opublikowano 5 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 Witam!!Sory panowie ze zawalam forum i wiem ze ten temat był wielokrotnie poruszany ale robie w simku kapitalke,zakładam 60 cm3 i chciałbym aby raczej miał moc przy wyższych obrotach niż duży moment przy niskich.Kolejna sprawa to czy dużo dają telonowe wypełnienia otworów w przeciwwagach??Co sądzicie o tym żeby wał od S70 wypełnić korkami teflonowymi bo mam dostęp do tokarki i teflonu i założyć cylinder 60??prosze o konkretne odpowiedzija jak robilem tunnig na 60cmm to kupilem tylko nowe lozyska wszystkie, ladnie wywazylem wal (50cmm) i gra :icon_mrgreen: . ale tez sie zastanawialem co do tych otworow, spytalem sie kolegi czy duzo daje takie cos(on to robil) i mowil ze prawie tego nie odczul. Taklze mysle ze szkoda zachodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jogi Opublikowano 5 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 Masz specjalny temat o SIMSONIE. Tam na pewno ktoś Ci odpowie.Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prim Opublikowano 7 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2007 Załoz cylinder 60 i wał od S70 wtedy korbowód cie nie siadzie napewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek2812 Opublikowano 7 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2007 Ok dzięki panowie za wszystkie odpowiedzi.jednak bedzie to wał os s 70 ze względy na trwałość.temat uważam za zamknięty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi