mag*magic Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 witam! jakie powinnybyc dlugosci dystansow w tylnym kole w drz 400 02' ?? jeden zgubilem a wiem ze sa roznej dlugosci. mam ten ktory ma 18 mm dlugosci a jaki powinien byc drugi ?? pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 4 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 u mnie obydwa są takie same Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mag*magic Opublikowano 4 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 dziex. zrobilem na 20mm i dupa strasznie plywa :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarczi Opublikowano 7 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2007 u mnie obydwa są takie same no tylko ze ty masz model 07 a on ma 02 , wiec jest roznica pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mag*magic Opublikowano 7 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2007 moze to tylko moje wrazenie ze plywa... bo w sumie jak by byly za duze to by raczej nie weszly ... :/ aczkolwiek bylo ciezko ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 7 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2007 no tylko ze ty masz model 07 a on ma 02 , wiec jest roznica pozdro a tylna zębatka pasuje od dr350 z 92r :P Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 7 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2007 A do mnie pasuje zębatka od EXC 400 01'.Czarci i co z tego że on ma 02' a enduromaster 07' ??Różnice w wielu moto są małe jeśli chodzi o takie drobiazgi. Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi