Greedo Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 Tez moglobyc od tego, ale problem z rozruchem zimnego to zapewne gaźnik albo jak pisał Soku brak luzów zaworowych Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nabokow Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 nie mam aku moto pali od stzała :icon_razz:TTR to chyba zupełnie inna bajka. Cytuj https://www.youtube.com/watch?v=4bOYumujA_k Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El Mariachi Opublikowano 17 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 To się nazywa odokopanie tematu, ale niezakładam nowego tylko pisze wprost :wink: Mam takiż problem, brakuje mi w gazniku membrany tej po prawej stronie przykręcanej na 3 sróbki, wiedzie gdzie mozna to dostać i ile to kosztuje tak orientacyjnie bo moto kolegi. Przez to tak się dławi jak dodaje się gazu? I gdzie sie w tym reguluje skład mieszanki bo nigdzie nieznalazłem sróbki. Jest tylko od ustawienia prędkości biegu jałowego. Pozdrawiam :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi