Skocz do zawartości

Szukam miejsca dla Hondy nx 650 Dominator (parking, garaż) :DD

Lisena
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Dzień dobry :)

Jak w temacie, szukam miejsca dla Hondy NX 650 Dominator (parking, garaż) na terenie Warszawy-śródmieście, w okolicy metra Politechnika :D Wszędzie w mojej okolicy jest maxymalne zdzierstwo, np. 70zł za DOBĘ, albo 350zł za miesiąc !!! :biggrin: oczywiście tam, gdzie łaskawie motocykl chcą przyjąć, bo często są z tym problemy :P

Jeśli znacie w tej okolicy tanie miejsca lub jeśli macie możliwość udostępnić miejsce (Dominator wielki nie jest :P), bardzo proszę o kontakt :D

Motocykl kupuję za 3-4tyg. :P ledwo się go dorobiłam, biedna jestem i nie stać mnie na luksusowy parking w centrum :D

pozdr. Liza

Lisena widzę, że mieszkasz w bardzo bliskiej okolicy :clap:. Ja 1,5 miesiąca temu kupiłem kawasaki er 5 i też szuakm cały czas jakiegoś garażu w śródmieściu (i nic jak na razie). Jak wrócę z roboty to poszukam linka o garażach w śródmieściu (gdzieś mam takiego :clap: )

PS jak coś znajdziesz to daj cynk :clap:

PPS możliwe że post będzie przeniesiony do innego działu więc jakby co to pisz na PW.

pzdr

B

Edytowane przez banka

Niestety u mnie pod blokiem (Armii Ludowej, wjazd od Litewskiej) jest segment

garazowy ale baba chce tam 350zl nam iesiac... chociaz ze 2 bajki a nawet 3

moze by weszly wdedy byloby na leb taniej.

Teren ogrodzony i zamykany na pilota.

Belgu1.gif

Zgodnie z obietnicą :crossy:

http://zgn.waw.pl/lokal/index.asp?id=2

Belgu i Ty też z mojej okolicy :icon_twisted: kurcze nawet nie wiedziałem, że tyle forumowej braci mieszka w śródmieściu ja jestem z Wilczej.

Edytowane przez banka

Belgu i Ty też z mojej okolicy :icon_twisted: kurcze nawet nie wiedziałem, że tyle forumowej braci mieszka w śródmieściu ja jestem z Wilczej.

No nawet blizej z pracy mam do ciebie niz z chaty ale faktycznie to tylko 10min piechotka.

Belgu1.gif

Hej Lisena,

Miejsce znam - tanie i przyjazne - ale na Żoliborzu, daleko, ale w razie czego pomyśl o nim jak będziesz chciała gdzieś trzymać moto w zime.

Poza tym gratuluję zakupu !!! No i konsekwencji :)

Ja też myślę o enduro, ale chyba będzie co coś mniej uniwersalnego/turystycznego, a bardziej lekki motor do jednodniowych zabaw - może nawet dwusuw KTMa?

• 1 miesiąc temu...