Lisena Opublikowano 1 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 Dzień dobry :) Jak w temacie, szukam miejsca dla Hondy NX 650 Dominator (parking, garaż) na terenie Warszawy-śródmieście, w okolicy metra Politechnika :D Wszędzie w mojej okolicy jest maxymalne zdzierstwo, np. 70zł za DOBĘ, albo 350zł za miesiąc !!! :biggrin: oczywiście tam, gdzie łaskawie motocykl chcą przyjąć, bo często są z tym problemy :P Jeśli znacie w tej okolicy tanie miejsca lub jeśli macie możliwość udostępnić miejsce (Dominator wielki nie jest :P), bardzo proszę o kontakt :DMotocykl kupuję za 3-4tyg. :P ledwo się go dorobiłam, biedna jestem i nie stać mnie na luksusowy parking w centrum :D pozdr. Liza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banka Opublikowano 2 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 (edytowane) Lisena widzę, że mieszkasz w bardzo bliskiej okolicy :clap:. Ja 1,5 miesiąca temu kupiłem kawasaki er 5 i też szuakm cały czas jakiegoś garażu w śródmieściu (i nic jak na razie). Jak wrócę z roboty to poszukam linka o garażach w śródmieściu (gdzieś mam takiego :clap: ) PS jak coś znajdziesz to daj cynk :clap:PPS możliwe że post będzie przeniesiony do innego działu więc jakby co to pisz na PW.pzdrB Edytowane 2 Lipca 2007 przez banka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietroni Opublikowano 2 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 Mokotów jest chętna kobitka ma skuter i garaż ( obok mojego) chętnie weżmie kogoś do spółki koszt ok 100 zł na dwie osoby to ok 50 zł miesięcznie mogę skontaktować. Jak coś to na priv proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 Niestety u mnie pod blokiem (Armii Ludowej, wjazd od Litewskiej) jest segmentgarazowy ale baba chce tam 350zl nam iesiac... chociaz ze 2 bajki a nawet 3moze by weszly wdedy byloby na leb taniej.Teren ogrodzony i zamykany na pilota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banka Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 (edytowane) Zgodnie z obietnicą :crossy:http://zgn.waw.pl/lokal/index.asp?id=2 Belgu i Ty też z mojej okolicy :icon_twisted: kurcze nawet nie wiedziałem, że tyle forumowej braci mieszka w śródmieściu ja jestem z Wilczej. Edytowane 3 Lipca 2007 przez banka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 Belgu i Ty też z mojej okolicy :icon_twisted: kurcze nawet nie wiedziałem, że tyle forumowej braci mieszka w śródmieściu ja jestem z Wilczej.No nawet blizej z pracy mam do ciebie niz z chaty ale faktycznie to tylko 10min piechotka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrSpławik Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 Witam, też szukam dachu dla Afryczki, na razie na parkingu na Grzybowskiej ale może coś by się znalazło w okolicy Chłodna/ Żelazna?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbicniev Opublikowano 6 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2007 Hej Lisena, Miejsce znam - tanie i przyjazne - ale na Żoliborzu, daleko, ale w razie czego pomyśl o nim jak będziesz chciała gdzieś trzymać moto w zime.Poza tym gratuluję zakupu !!! No i konsekwencji :) Ja też myślę o enduro, ale chyba będzie co coś mniej uniwersalnego/turystycznego, a bardziej lekki motor do jednodniowych zabaw - może nawet dwusuw KTMa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol-Derbi Opublikowano 6 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2007 Ja moge kogos przygarnac ... miejsce parkingowe w garazu podziemnym ( podwojna brama na pilota ) przy ulicy Bełskiej... szczegoly na gg 9173789 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisena Opublikowano 10 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 Witam :icon_biggrin: czy ktoś jeszcze jest w stanie udostępnić jakieś miejsce parkingowe w okolicach metra Politechniki? :smile: :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apacz Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 Tak. 5 min spacerkiem. Szczegóły PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibiano Opublikowano 18 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 http://forum.motocyklistow.pl/Poszukuje-po...ego-t77203.html nowosc jakas:) a DrSpławik !! gdzie na żoliborzu ten garaz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowy011 Opublikowano 20 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 http://forum.motocyklistow.pl/index.php?sh...=74086&hl=garaż jak już pisałem wcześniej można sie dogadać co do ceny teraz za 50 zeta za miesiac.....teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szop Opublikowano 2 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 (edytowane) Siemka to mój drugi post,Jest fajna miejscówa dla motocykli w Centrum Warszawy na Powiślu ul. Fr. Salezego 6 wjazd za budynkiem. tel. 601-333-349 Edytowane 2 Września 2007 przez szop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi