majkelpl Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 (edytowane) :) :( :icon_mrgreen: Jestes pewien ???I chyba zapomnialem dopisac ze to ognisko u majkela ............... to bedzie w UK :buttrock: :crossy: ps. dostales PW ? Edytowane 2 Sierpnia 2007 przez majkelpl Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kate Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 :) ;) :) Jestes pewien ???I chyba zapomnialem dopisac ze to ognisko u majkela ............... to bedzie w UK :buttrock: :crossy: ps. dostales PW ? hahahaha :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Czego rzysz ???Chcesz klapsa ???To nic smiesznego, akcja jest powazne i realna. ;) :) Dla chcacego nic trudnego, ale ................. skoro Belgu nie chce ........ :) Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 no Kate chce klapsa ;P ja z Marcinkiem wyjezdzamy w niedziele zwodowac lajbe, co to ja remontowalismy 3 lata i wracamy 20go. tak wiec jak cos to po drewno dzwoncie do listka. PS.majkel, sprawdz PMa. PS2.jeszcze nie odebralem, wiec sie oficjalnie nie chwale... ale ogniskowcom powiem... kupilem Inazumkę!!!!! :D :icon_mrgreen: :crossy: :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kate Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 no Kate chce klapsa ;P ja z Marcinkiem wyjezdzamy w niedziele zwodowac lajbe, co to ja remontowalismy 3 lata i wracamy 20go. tak wiec jak cos to po drewno dzwoncie do listka. PS.majkel, sprawdz PMa. PS2.jeszcze nie odebralem, wiec sie oficjalnie nie chwale... ale ogniskowcom powiem... kupilem Inazumkę!!!!! :D :icon_mrgreen: :crossy: :) :) uuuu to niefajnie że dopiero 20 wracasz to byliśmy umóieni na sznaty u mnie. MOze skrócisz pobyt i się zobaczymy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 uuuu to niefajnie że dopiero 20 wracasz to byliśmy umóieni na sznaty u mnie. MOze skrócisz pobyt i się zobaczymy??mialem wrocic 15go na szanty.ale zonie Marcina cofneli urlop i wraca wczesniej.. wiec musiałbym go samego na łajbie zostawić.chcesz mieć jego wątrobę na sumieniu? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kate Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 mialem wrocic 15go na szanty.ale zonie Marcina cofneli urlop i wraca wczesniej.. wiec musiałbym go samego na łajbie zostawić.chcesz mieć jego wątrobę na sumieniu? :cool: oczywiście nie chcę miec niczyjej wątroby na sumieniu ;)to jak rozumiem juz dwie osoby odpadają z szant, no i trzeci Majkel ze względów oczywistych :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Obserwuje temat i jak by co to jestem chętny P.S. Szukam ramy z pamierami do Suzuki Sv 650 z 2005 roku jak by co będe wdzięczny.Pozdrawiam Michał Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 no Kate chce klapsa ;P O tym to ja wiem bo widzialem jesj spojrzenie nad Zalewem .... :icon_razz: Tylko ................. jak ja mam to, cholercia, teraz wykonac ??? :eek: PS.majkel, sprawdz PMa. Sprawdzilem, odebralem i odpisalem :buttrock: ale ogniskowcom powiem... kupilem Inazumkę!!!!! :D :banghead: :banghead: :) :) Ale ............... o so choziiiiiiii ??? :banghead: :eek: Jakas pomrocznosc jasna mi sie rzucila, albo ................. szukalem gdzie padla Mariolka i przegapilem ten moment :) :buttrock: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Jakas pomrocznosc jasna mi sie rzucila, albo ................. szukalem gdzie padla Mariolka i przegapilem ten moment :notworthy: :buttrock: oj majkel, majkel...chodzi o to że wczoraj podpisałem umowę kupna suzuki GSX 750 'Inazuma' ale ponieważ jeszcze jest w salonie, i pewnie zostanie tam aż nie wrócę z urlopu (bo tam bezpieczniej niż pod blokiem na parkingu) to się oficjalnie na forum nie chwalę .. tylko ogniskowcom mówię bo mnie pozytywna energia rozpierrraa.. :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Aaaaaaaaaaaaaaa ................... :buttrock: To co innego. ;) Pogratulowac wr0niasty :cool: :banghead: :icon_mrgreen: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Wrona - facet !! Kurna gratulacje !! To teraz wymiatasz :) Majkel ty sie czep swojej baby a nie rozgladaj sie gdzieMariolka "zajace puszczala" na ognisku ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Moja baba to juz oswojona i, ze tak powiem, juz ogladnieta 1000 razy, a Twoja Mariolka .............. ;) :) Wiec sorry stary, ale poto nam dano oczy aby z nich korzystac ;) :) Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 mialem wrocic 15go na szanty.ale zonie Marcina cofneli urlop i wraca wczesniej.. wiec musiałbym go samego na łajbie zostawić.chcesz mieć jego wątrobę na sumieniu? ;) nie no chłopie, jak chcesz jechać na szanty to jedź ;) dam sobie radę :banghead: O tym to ja wiem bo widzialem jesj spojrzenie nad Zalewem .... :banghead: Tylko ................. jak ja mam to, cholercia, teraz wykonac ??? :banghead: Ja mogę przekazać klapsa :D Ty mi go puść wirtualnie w PMie a ja przekarzę osobiście :D Co do Inazumy wr0ny to jest śliczna. W ramach rewanżu wr0niasty obiecał mi wymienić wyeksploatowane tylne zawieszenie w bandicie :D które musiało targać jego ciężki organizm przez dobre 400 km :) do komisu i z powrotem, do komisu i z powrotem na szczęście nad zegrze pojechałem sam, no ale z powrotem ... może 24 sierpnia coś podpalimy na Kabatach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Witam 24 sierpnia fajna data jak by co to ja jak zawsze mogę he he he. Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi