Belgu Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 Mam pytanie sprzedałem swoje kochanie na 2oo i teraz jestesm golas ale chyba dalej mogę z wami pić co ?????? he he heno jak sprzedales to mamy za co pic! :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 Flaszkę powinienem mieć ale róznie może być tego 13 he he he Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 Ja tak czy owak na ognichu bede bardzo grzeczny.Obiecalem to Mariolce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 pojawiła się jeszcze mała okazja do oblewania, info zdradziłem w innym wątku, tylko dla spostrzegawczych. Reszta się dowie na miejscu :D :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 11 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 Ja tak czy owak na ognichu bede bardzo grzeczny.Obiecalem to Mariolce. a poważnie?! :crossy: :D :D Listek sprzedał XJke, Marcinek zrobił prawko, ja w przyszłym roku chcę się bronić.. jest tyle okazji do oblewania!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 [...] Marcinek zrobił prawko, [...] na motor ??? ;) No nie no .......... powiedz ze to zart :) Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 11 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 serio.. dziś o 7am miał egzamin :/też mu tłumaczyłem ze wszyscy Hell Angels jeżdżą bez.. ale się uparł chłopak, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 Marcin brawo gratulacje do zobaczenia w piątek.Pozdrawiam Listek31 Spoko Belgu będzie grzecznie powiedz Mariolce. Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 serio.. dziś o 7am miał egzamin :/też mu tłumaczyłem ze wszyscy Hell Angels jeżdżą bez.. ale się uparł chłopak, Tak to jest chcieć zrobić niespodziankę. Pamiętajcie cokolwiek mówicie czy robicie przy wr0nie, nigdy nie pozostanie to waszą słodką tajemnicą :) . Jeszcze przy odrobinie szczęścia jutro odbiorę białą tablicę do mojego moto, nowy dowód osobisty jej, będzie się działo :icon_razz: !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 Marna pogoda chyba będzie, bo ciemne chmury za oknem ale w końcu dziś 13 i piątek więc czego innego można było się spodziewać. Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 Ale podobno, ma sie juz po poludniu rozpogodzic, wiec ............ bedzie gites :buttrock: :banghead: Oj bedzie sie dzialo ................ Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 od godziny 14:00 ma już w Wawie nie kropić, będzie trochę chmur ale bez deszczu. Najważniejsze to rozpalić ognisko (kwestia ilości benzyny) , jak to nam się uda to mamy wszystko do przodu. Wezmę jakąś karimatę co byśmy nie siedzieli na mokrej ziemi. Do zobaczenia wieczorem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomGór Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 Mogę sie dołączyć??Jadę do miłej stolicy na wystawę A. Muchy w Narodowym.Później na jakiś nocleg, może przy ognisku.Do zobaczeniaTomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 jasne że możesz. W poprzednich wątkach znajdziesz dokładną mapę dojazdu/dojścia ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomGór Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 Próbowałem znaleść jakieś informacje o dojeździe do Kabat ale nic.Wszyscy wiedzą umawiaja sie pod TESCO (domyslam się że nie przy Wielickiej w Krakowie :icon_mrgreen: ) i wciąż nie wiem gdzie to jest :icon_mrgreen: Wyruszam za godzinę może ktoś poda jakiś napiar?DziekiTom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi