wilk1961 Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 (edytowane) Witamy kolegę Rodnay wśród miłosników marudy. Mój też z 1997 i kupiony w zeszłym roku jesienią.Czekamy na zdjęcia.Mam pytanie do kolegów. Kupiłem spacerówki a mam gmola skośnego - u góry szerszy, węższy na dole.Jak je zamontować? Myślałem o małych kątowniczkach z nierdzewki w kształcie litery L i między nimi (lewym i prawym) pręt na końcach gwintowany aby połączyć uchwyty spacerówek zamontowanych na gmolu oraz nakręcić na niego same spacerówki z kontrą z nakretek. Dobry pomysł? Edytowane 12 Marca 2008 przez wilk1961 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Comanche Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 1997 to był chyba dobry rok dla maruderków, mój tez jest z tego roku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZSAKUL Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 Ja również witam kolejnego członka PARTII PRZYJACIÓŁ MARUD”erów !!! Faktycznie chyba 97’ jest dobrym rokiem, bo moja maruda też z tego rocznika – jak potrzeba instrukcji to mam po polsku w PDF, więc mogę przesłać – tylko znaka dajcie wcześniej. pozdrawiam :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rodnay Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 Ja również witam kolejnego członka PARTII PRZYJACIÓŁ MARUD”erów !!! Faktycznie chyba 97’ jest dobrym rokiem, bo moja maruda też z tego rocznika – jak potrzeba instrukcji to mam po polsku w PDF, więc mogę przesłać – tylko znaka dajcie wcześniej. pozdrawiam :) Witaj ZSAKUL, bardzo chętnie skorzystam z Twojej propozycji i poproszę o instrukcję w pdfie. wprawdzie mam w języku angielskim, ale znacznie bliżej mi do polskiego ;) . Bedę zobowiązany jeżeli prześlesz mi na maila: [email protected] wielkie dzięki,Rodnay Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilk1961 Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 Ja też jeśli można to poproszę o instrukcję w języku polskim, mój e-mail:[email protected]Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krissF Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 Ja również witam kolejnego członka PARTII PRZYJACIÓŁ MARUD”erów !!! Faktycznie chyba 97’ jest dobrym rokiem, bo moja maruda też z tego rocznika – jak potrzeba instrukcji to mam po polsku w PDF, więc mogę przesłać – tylko znaka dajcie wcześniej. pozdrawiam :icon_mrgreen:a mój dla odmiany jest z ....... 1997 roku :icon_mrgreen: a przy okazji jeszcze raz dziękuję za instrukcje :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacq64 Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 Aby partia rosła w siłę i Marudom żyło dostatniej to i ja dołącze do tego grona.Może w przyszłości jaką inicjatywę obywatelską?Pozdrawiam i witam wszystkich.Mój sprzęt to od listopada "ubrana" Maruda z 2000r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Comanche Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 Pozdrawiam i gratuluję tak "młodej" Marudy" !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilk1961 Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 Ja również witam kolejnego członka PARTII PRZYJACIÓŁ MARUD”erów !!! Faktycznie chyba 97’ jest dobrym rokiem, bo moja maruda też z tego rocznika – jak potrzeba instrukcji to mam po polsku w PDF, więc mogę przesłać – tylko znaka dajcie wcześniej. pozdrawiam :biggrin:Serdeczne dzięki za instrukcję. Bardzo się przyda. Pozdrawiam ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rodnay Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 (edytowane) Aby partia rosła w siłę i Marudom żyło dostatniej to i ja dołącze do tego grona.Może w przyszłości jaką inicjatywę obywatelską?Pozdrawiam i witam wszystkich.Mój sprzęt to od listopada "ubrana" Maruda z 2000r. Witaj jacq64, miło że przybywa nas coraz więcej. Ja też jestem żółtodziobem na tym forum, ponieważ dołączyłem zaledwie 08 marca :buttrock:pozdrawiam,Rodnay Edytowane 13 Marca 2008 przez Rodnay Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gellus Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 Witam i ja się zapisze do PARTII SM. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilk1961 Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 (edytowane) Witamy kolegę GELLUSA w PARTII SM. :wink: Dodałem w podpisie krótki filmik z pierwszej wyprawy MARUDĄ z małżowiną. Pakowanie się na marudę. Edytowane 14 Marca 2008 przez wilk1961 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krissF Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 Witamy kolegę GELLUSA w PARTII SM. :smile: Dodałem w podpisie krótki filmik z pierwszej wyprawy MARUDĄ z małżowiną. Pakowanie się na marudę.Pogratulować i jednej i drugiej :) .. ze tez ta moja małżowina nie da się namówić żeby wsiąść na 2oo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzalex Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 Gratulacje dla "Plecaczka", a i woźnica z gracją się porusza :-)) Nie wiem czy zazdrościć czy się cieszyć, bo moja Pani nigdy ze mną nie jeździła. Nawet myslałem o pojedyńczym fotelu tuningowym. Świetny pomysł z filmem - postaram się także pokazać moją Suzię. (Nie znam nikogo od obróki w nierdzewce). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Comanche Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 Wow !! GratulujęMój Plecaczek też czasami ze mną jeździ, ale nie lubi dłuższych tras, bo jej tyłek drętwieje. Nie wiecie kiedy w końcu zrobi się ciepło, bo już bym trochę pośmigał.Widzę, że już trochę nas tu jest. Jesteśmy co prawda rozrzuceni po całej Polsce, ale może kiedyś zrobimy jakieś spotkanie Maruderów gdzieś w centralnej Polsce, żeby każdy miał w miarę blisko ? Macie ochotę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi