dżejdżej Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 dżejdżej ja Ci nie pomogę bo nie mam serwisówki do mojej "Marusi",ale smaruje szuwaksem "Mobila" kupionym w necie i jest dobrze :biggrin: Ponawiam prośbę -jak ktoś ma serwisówkę do VZ 800 rok 1997,będę wdzięczny :D Pozdro for AllJa mam po polsku co prawda jakość odbitek fatalna ,ale w pon spróbuje zaskanować .pozdrawiam:jj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marten Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 Wiec jednak Marudy sie nie zjada, szkoda :banghead:, niestety w temacie cisza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AZAEL Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 może jednak ruszymy zadki i się spikniemy na ten majowo czerwcowy weekend ? założymy se temacik w zlocikach i będzie git. a jak towarzystwo pozwoli to możemy rozszeżyć się na intruzy i sprawdzonych byłych posiadaczy marudek co wiedzą co mówią jak np. Upload...( to moja kandydatura :eek: ) czekamy do końca najbliższego weekendu na decyzję bo czasu już wtedy zostanie nie wiele... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dżejdżej Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 cześć,serwisówka w języku polskim gotowa (pik masz wysłaną)jak ktoś jeszcze chętny to dajcie maila na PW.jeszcze jedna sprawa : noszę się z zamiarem przeróbki swoje lali na solówkę ,może ktoś jeżdzi takowy lub ma dostęp do zdjęć jak maruda wygląda w wersji solo?pozdrawiam:jj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AZAEL Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 ja latam solo i wydaje mi się piękny...tak trochę kojarzy mi się z koniem ;) daj na priw jakiś adres, to podeślę jakieś foty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kufi Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 :icon_mrgreen: dżejdżej serwisówka ...SUPER... i po polsku :biggrin: Dzięki i pozdro for all :buttrock: może jednak ruszymy zadki i się spikniemy na ten majowo czerwcowy weekend ?Ja jestem za ,choć "Marusia" nie będzie na 100% gotowa :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marten Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 All Maraduers, tutaj jest link w dziale zloty do temtu spotkania. http://forum.motocyklistow.pl/index.php?showtopic=97592 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris_1964 Opublikowano 18 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2008 All Maraduers, tutaj jest link w dziale zloty do temtu spotkania. http://forum.motocyklistow.pl/index.php?showtopic=97592witam szanownych kolegów użytkowników Maraudera. Jestem od 10 dni posiadaczem pieknego Maraudera z 2002 roku i czym prędzej śpieszę aby dołączyć do Waszego grona. Witajcie koledzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kufi Opublikowano 18 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2008 witam szanownych kolegów użytkowników Maraudera. Jestem od 10 dni posiadaczem pieknego Maraudera z 2002 roku i czym prędzej śpieszę aby dołączyć do Waszego grona. Witajcie koledzyWitaj kris !!! :icon_razz: młodziutka Twoja Maruda :icon_mrgreen: ,tu przeważa rocznik97Pozdrawiam :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ptaku Opublikowano 18 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2008 witam szanownych kolegów użytkowników Maraudera. Jestem od 10 dni posiadaczem pieknego Maraudera z 2002 roku i czym prędzej śpieszę aby dołączyć do Waszego grona. Witajcie koledzy Witaj :D Gratuluję zakupu i jedynie słusznej decyzji co do modelu :) Cytuj VZ800 => ZR-7http://www.forum.zr-7.plhttp://www.bikepics.com/members/ptok/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilk1961 Opublikowano 19 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2008 Witamy kolegę Krisa_1964 w naszym gronie i miłego użytkowania marudy.Wysłałem wiadomość na pw.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krissF Opublikowano 19 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2008 Witaj kris !!! :clap: młodziutka Twoja Maruda :) ,tu przeważa rocznik97Pozdrawiam :)Kriss wita Krisa :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rodnay Opublikowano 19 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2008 (edytowane) witam szanownych kolegów użytkowników Maraudera. Jestem od 10 dni posiadaczem pieknego Maraudera z 2002 roku i czym prędzej śpieszę aby dołączyć do Waszego grona. Witajcie koledzyWitaj kris, miłego śmigania i samych słoneczny dni przez cały rok :biggrin: Rodnay Edytowane 19 Maja 2008 przez Rodnay Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dżejdżej Opublikowano 19 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2008 witam szanownych kolegów użytkowników Maraudera. Jestem od 10 dni posiadaczem pieknego Maraudera z 2002 roku i czym prędzej śpieszę aby dołączyć do Waszego grona. Witajcie koledzy witam i gratuluję gustu :) pozdrawiam:jj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris_1964 Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 (edytowane) No koledzy, pierwszy kontakt z samochodem osobowym mam już za sobą. Sam dużo jeżdżę autem, więc wiem jak trzeba patrzeć na drodze, a tymczasem facet, w pełni szczęśliwy, nie zwracając uwagi na przepisy, wyjechał mi prosto pod koła z podporządkowanej. Dupek później się tłumaczył, że mnie nie zauważył.....Udało mi sie utrzymać marudę w pionie i wyhamować, w ostatnim momencie uderzyłem jego zderzak nogą ale nic sie nie stało. Dało mi to jednak do myślenia, czy nie warto jednak zakładać kamizelki odblaskowej, żeby być lepiej widocznym. Wiem, że człowiek wygląda jak ufoludek ale tu chodzi o nasze bezpieczeństwo.....co wy na to? Edytowane 22 Maja 2008 przez kris_1964 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi