batko lenin Opublikowano 10 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2019 (edytowane) Vulcanem nie jeżdziłem, więc ciężko powiedzieć, ale kolorek niczego sobie :).Olej pilnować, bo bierze mimo dobrej kompresji [Maruda}. Nic nie naprawiałem, tylko wymieniałem klocki, opony, łańcuch,olej i filtry, czyli zwykłe eksploatacyjne bzdety. Edytowane 10 Stycznia 2019 przez batko lenin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Takpoprostu Opublikowano 11 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2019 No i wróciłem z oględzin Vulcana... Kolor nie taki zły jak na fotce - dużo bardziej pastelowy. Ładny nawet. Szprychy przyrdzewiałe, reszta chromu ok... Silnik ładnie pracował. Wszystko działało na 1 rzut oka .. Ale usiadłem, przejechałem się... I nie pasował mi, za duży był dla mnie. I było czuć że jest o prawie 50kg cięższy od Marudy. Znacznie gorzej się czułem na tym motorze. Na Suzuki było mi wygdniej, miałem bliżej kierownice i była krótsza i cały motor lżejszy. Tak więc jutro jadę podpisać umowę i zabieram VZ 800 Maraudera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Takpoprostu Opublikowano 29 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2019 PANY! Marauder zaczął wibrować podczas jazdy - ot tak nagle zauważyłem że drży. Wcześniej po dodawaniu gazu nie czułem wcale pracy silnika na ramie. Zero wibracji. Teraz jest spokój tylko gdy nie dodaje gazu jak moto stoi. A gdy dodaje gaz nawet na biegu jałowym - drży kierownica, kierunki, lusterka - a na siedzeniu czuje mrówki. Świece wymieniłem i nie pomogło - ma ktoś jakiś pomysł ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
farmi Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2019 sprawdż wszystkie śruby mocowania silnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi