Felus6 Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 Witam! problem polega na tym ze jak jest ciepły silnik to nie ma iskry. Zimny odpala bez problemu a ciepły tylko na pych :/ co trzeba wymienic? moduł? cewka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sloniu Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 u mnie była to cewka... 350 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Felus6 Opublikowano 2 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 cewka ale zapłonowa tak? te takie małe gówno z którego wychodzi kabel do fajki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sydney Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 przewód do fajki, tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Felus6 Opublikowano 3 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 no bo qrwa kazdy na to inaczej mowi. jedni modul inni cewka zaplonowa... zamawialem u typa i jak powiedzialem cewka to on mi magneto szykowal :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 Modul a cewka to co innego... Cewka zaplonowa jest w przewodzie idacym od fajki. Modul to kostka sterujaca pradem i znajduje sie najprawdopodobniej pod siedzeniem. Cewki sa jeszcze w kole magnesowym jednak tamtych sie raczej samych nie zmienia. POZDRO Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sloniu Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 tzn cewka - aparat zapłonowy ( to co pod magnetem siedzi wymieniałem) :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi