Wolenweider Opublikowano 25 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 Witajcie, ciekaw jestem ile osób z forum wybiera się na open'er ? Może jakieś wspólne piwko !!! :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bert Opublikowano 25 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 Witajcie, ciekaw jestem ile osób z forum wybiera się na open'er ? Może jakieś wspólne piwko !!! :icon_twisted: miałem straszną ochotę sie wybrać, alem tak zaj.... robotą że nie dam rady :D znowu mi bjorkowa ucieknie. #$%!!**@#... Cytuj s*am na polityczną poprawność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolenweider Opublikowano 25 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 miałem straszną ochotę sie wybrać, alem tak zaj.... robotą że nie dam rady :D znowu mi bjorkowa ucieknie. #$%!!**@#...to rzucaj robote , byłem na bjork w sopocie w 2003 WRATO :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 25 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 Chciałem jechać ale... wybrałem prawko :] Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bert Opublikowano 26 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 to rzucaj robote , byłem na bjork w sopocie w 2003 WRATO :crossy: hehe, jakbym tak zrobił to byłby to mój ostatni koncert :buttrock: nida się. Cytuj s*am na polityczną poprawność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi