Boa Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Doczekasz się Raf.I na dodatek śmigniemy gdzieś razem jeszcze w tym sezonie crossy.gif biggrin.gifOby Agatko, oby :icon_twisted: Może spotkamy się gdzieś pośrodku, np we Wrocku ? :icon_twisted: Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virago_78 Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Oby Agatko, oby ;) Może spotkamy się gdzieś pośrodku, np we Wrocku ? ;) O nie , ja do Wrocka nie pojadę.T o Ty przyjedziesz do mnie :notworthy: , a potem zobaczymy.Mam nadzieję , żę masz sakwy; aparat musisz gdzieś schować :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LORD VADER Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Jawka 50 , po 10 latach przerwy Ural (sowiecki koktail gratów przymusowo sprzedany za 0 zł ), Suzi GR650 aka "kurowóz" i .. CBR1000RR teraz :icon_razz: Jest poblem bo juz sie zastanawiam co dalej ;] Widziałem cos takiego jak CB1000R , ładne . Byle by jakos tego sporta ucywilizowac i tak np duuży zadupek jak w blackbirdzie jakos zgrabnie wkomponowac.To by było to. Cytuj Kochany pamiętniczku , właśnie spadł śnieg . I dlatego postanowiłem sobie kupić nowy motocykl :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gero3 Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 No cóż, ja swoją przygodę :smile: zaczynałem w wieku 10lat od motorynki,ale prawdziwą przygodę zacząłem dużo później od Hondy VT600, bardzo fajny i ładny motocykl, szczególnie polecam na pierwszy motopotem Honda Vt750 - dużo na niej latałem, praktycznie bezawaryjny motocykl, super wygodny i wystarczajaco szybki, przynajmniej tak mi się wydawało, ale po pewnym czasie po przejażdżce na pożyczonej Kawce Ninja 636 zapragnąłem pojeździć nieco szybciej i nabyłem Yamahę FZ6Naked. Motocykl niesamowicie zwrotny i bardzo szybki, idealny na miasto. Spisywał się naprawdę cudownie aż do pewnego słonecznego dnia kiedy zafundował mi shimmy. Więc po tej przygodzie znów wróciłem do chopperów i teraz mam VTXa 1800C, dla mnie idealny moto, bardzo szybki, ciężki, wygodny. Poprostu miodzio.Ale znów myślę o następnym ............ może Yamaha MT01 lub Harley VRod........ pożyjemy zobaczymy. :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włoszku Opublikowano 1 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 Ja troche podobnie jak kolega nade mną.. Najpierwsiejsza była motoryna, poźniej troche WSK, ale wtedy to miałem pomiędzy 10-12 lat i głównie po bezdrożach się jeździło. Później tato sprzedał Wueche i dłuuuga przerwa (ok 12 lat) podczas której tylko podziwiałem (i kochałem na odległość) motocykle. Aż do 2006, gdzie postanowiłem nabyć mój pierwszy własny motocykl i była to VT600 z rurami V&H. Uwielbiałem ten motocykl, ale nie cieszyłem się nim długo, bo zapragnąłem coś mocniejszego. Trafił się świetny klient i sprzedałem przed tym sezonem. Obecnie (od 4 dni) jestem bardzo szczęśliwym posiadaczem VTXa 1300S i już nie mogę doczekać się następnego sezonu. Chociaż z tego mam zamiar jeszcze troche wycisnąć :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koks79 Opublikowano 12 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2008 siemka, w sumie to mogę napisać że miałem shlm11, jawa350, virago 535 a później i teraz vtx1300 - ten motor jest zaje, chociaż myślę czasem o czymś lżejszym ale im dlużej nim jeżdże tym szybciej o jego masie zapominam. kwestia wprawy, wjeżdżenia w sprzęt. oczywiście wcześniej komarek, simson sr2, wsk ale głównie w naprawie. część z tych zabytków jeszcze mam w garażu. aha no i najpiękniejsza ze wszystkich shl98 z 1939:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcie Opublikowano 18 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2008 JUNAK KAWASAKI VN800 CLASSIC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NINJA1977 Opublikowano 18 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2008 U mnie to było tak : 1 Romet Komar 3 biegowy !!!2 Jawa TS 350 z wózkiem bocznym3 Honda VF 1100 C Magna 4 Suzuki GSX 600 F5 Yamaha FZR 6006 Honda CBR 600 F17 Honda CBR 1000 F SC21 88r8 Suzuki GSXR 750 90r9 Yamaha FZR 1000 91r10 Suzuki GSXR 750W 94r , CBR 1000 F SC2411 Kawasaki ZX9R 98r , Yamaha XTZ 750 S.Tenere , Honda XRV 750 Africa Twin 98r12 Honda CBR 600 F4i * 2 , Yamaha XJR 1300 i Yamaha YZF 600 Thundercat13 Honda CBR 900 RR 98r14 Suzuki GSXR 1000 K2 i Honda XRV 750 Africa Twin 01r15 Aprilia RSV 1000 TUONO R 04r :cool: 16 Aprilia RSV 1000 TUONO FACTORY 07r :) Na razie nawet nie myślę aby zmieniac Aprili na inne moto bo nie ma na co !A ten bike jest naprawdę najlepszym ze wszystkich na których jeździłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil-XV1600 Opublikowano 22 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 Witam :biggrin: Jinheng JC50Q "Smyk" --> Jinheng Knight--> Yamaha TZR 80 --> Yamaha Wild Star do tego MZ Trophy :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sloniu99 Opublikowano 22 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 witam ja kadet romet czerwony potem przerobiony na ogara i malowany na niebiesko gabka 13 lat mialem wtedy spotkanie z szyna mala lota na moscie i na 2 lata dostalem zakaz od mamy na jazdy a potem to juz poszlo HEHEHE . Też zaczynałem od czerwonego Kadeta i podobnie jak u Ciebie też przerobiłem go w piwnicy na ogara , też niebieskiego , ale mój był sprayem malowany. Obecnie Honda Shadow Sabre 1100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raider67 Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 Ot i moja historyjka :1.Zielona nówka z GS-owskiego sklepu , motorynka z biegami przy kierce . (8640,-) :biggrin: 2.MZ-250 Trophy ,biała z osobnymi siedzeniami ,kupiona od swojego belfra ze szkoły . (135km/h )3.Dwazieścia godzin w kolejce i śliczna srebrna ETZ-250 była moja (114 000,-) nówka . Zwrot w ten sam dzień . Ktoś w transporcie ukradł cały tył i musiałem czekać jakiś czas na nową ,tym razem czerwoną . Była przy mnie dwanaście lat .4. Włanoręcznie przywieziona z RFN-u , Yamaha XS400 (mój pierwszy czterosów) .Trochę wiekowa i stała na dworze dwa lata . Pomalowałem ją sam na wiśniowy metalic ze złotymi odlewanymi felgami . Apetyt rósł .5. Totalny niwewypał Honda CB 900 Sport Bol'e dor . Klekot zapalający po 100-tu metrach pchania .Rozrząd głośniejszy od dzwonu Zygmunda ! :biggrin: Ale to wszystko na własne życzenie (za niewielkie pieniądze) .6. Po jakiejś przerwie uśmiech losu powoduje zakup dwu letniej Yamahy Drag Star 650 Classic . (Ale bajer !) Cruiser zasmakował aż do dziś .7. Życiowy poker okazał się słuszny i jestam od Lipca z Road Star 1700 Silverado (full wypasik). Czarne monstrum z pustymi wydechami oznajmia teraz wszystkim moim garażowy sąsiadom ,kto tu mieszka ! :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barthos_SD Opublikowano 3 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2008 U mnie wszystko się zaczęło od Komarka (wersji już bez pedałów). Potem stwierdziłem, że chcę motocykla... I zakupiłem za swoje pierwsze zarobione pieniądze Jawe 350 TS... Cesko-Slovenska lady zagrzała u mnie garaż przez 3 lata (nie jeździłem dużo z racji niemania prawka, dlatego też większość wypadów ograniczała się do przejażdżek po wioskach ewentualnie przełajka przez pola :bigrazz: no ale od czegoś trzeba zacząć)... Potem zalegalizowałem mój związek z jednośladami i nabyłem moją Honde VT 600 i na chwilę obecną jestem z nią w stałym związku od dwóch sezonów... Acz myślę poważnie o sprzedaży mojej Shadowy i przesiadce na coś mocniejszego... Nie koniecznie armatury, acz na pewno nie sporta... Mierzę w turystę raczej, choć i tak pewnie prędzej czy później wyląduje znowu na armaturze (tylko bankowo więęększej) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czezwy Opublikowano 3 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2008 U mnie...2003 HD - WLA (z sześciu składany dawców, aktualnie dalej jeździ w Australii)2004 Intruz 1400 (fajny, ale go zajechałem, potem z tego co wiem poległ gdzieś w Niemczech)2005 Buell Lightning(niestety na mnie za mały)2006 Shadowka 750(skasowana przez kumpla)2008 Marudna Suka (Suzuki Maraude, po długiej przerwie do chwili obecnej, ale w lecie pewnie będzie Rocket III)P. Cytuj Audaces Foruna Iuvat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyzdra1 Opublikowano 3 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2008 Czerwony Kadet, WSK 71r dwuramówka:), Junak z 59r, Ural m63 71r, Honda CB 750 Sevenfifty 96r. Obecnie Honda VTX 1300 retro z 05r. Mam zamiar nią troche dłużej posmigac:) Cytuj :crossy:https://www.bikepics.com/pictures/2720853/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wet Opublikowano 5 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2008 Witam. Właściwie wzór u większości (tej starszej ,pamiętającej siermiężne czasy PRL-u) jest podobny ,najpierw jakiś piżdzik(motorynka,komarek u mnie Osa) potem poważniejszy pierdopęd (WSK,MZ,ETZ,u mnie SHL-175 potem Jawa)następnie żona ,dzieci czyli dłużej lub krócej trwająca przerwa i wreszcie poważny sprzęt u mnie najpierw Jamaha Drag Star 650 teraz Honda 1100 Shadow Sabre. I chwała nam za to Amen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi