Majzel Opublikowano 25 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 Witam, mam motorower jawa 50, który został mi po zmarłym dziadku. Motorower został wyrejestrowanydawno temu chciałbym go zarejestrować najlepiej na ojca gdyż on ma zniżki OC. Czy ktoś wie możeczy taki motorower będzie można zarejestrować? (Posiadam przekreślony dowód rejestracyjny na dziadka i tablice rejestracyjne)Proszę o pomoc. Sory że to nie jest motocykl a to jest forum o motocyklach ale tonący brzytwy się chwyta :icon_razz: i słyszałem o czyms takim jak rejestracja na zabytek? Ile takie coś kosztuje? Bo mój motorower by spełniał ponad 25 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcpol Opublikowano 25 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 Witam, mam motorower jawa 50, który został mi po zmarłym dziadku. Motorower został wyrejestrowanydawno temu chciałbym go zarejestrować najlepiej na ojca gdyż on ma zniżki OC. Czy ktoś wie możeczy taki motorower będzie można zarejestrować? (Posiadam przekreślony dowód rejestracyjny na dziadka i tablice rejestracyjne)Proszę o pomoc. Sory że to nie jest motocykl a to jest forum o motocyklach ale tonący brzytwy się chwyta :icon_razz: i słyszałem o czyms takim jak rejestracja na zabytek? Ile takie coś kosztuje? Bo mój motorower by spełniał ponad 25 lat. Zarejestrować wyrejestrowany motorower można tylko w przypadku, gdy jest on pojazdem zabytkowym, jednak w Twoim przypadku jest to nie opłacalne... pozostaje zakup ramy z dokumentacją Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majzel Opublikowano 25 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 ok dzięki za radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwichan Opublikowano 25 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 a dodatkowo powiem Ci że można się pytać o motorowery*. *oprócz pytania jak zarejstrować 80 na 50. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mahermnih1 Opublikowano 2 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 Podobno da sie jakoś to przerobić ze kupuje się papierki z blachą która jest na ramie i rejestrujesz na siebie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi