Skocz do zawartości

co wiesz o CZ 175

Gość maraszek
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nawet jesli byłby w stanie opłakanym ( a był w dostatecznym  :buttrock: ) to za motor z dokumentami to była niesamowita okazja  :!:

W tamtym roku dawałem gościowi 150PLN za CZ z papierami na chodzie ale nie chciał sprzedać. Motocykl niszczeje pod gołym niebem a ten gościu to taki pijaczek i w końcu go ściśnie a wtedy za 50zł ją wyrwę! :twisted:

Tylko tak się zastanawiam , po ch*j mi ten motor ? ;)

jak to po co :buttrock: zeby mi sprzedac ;)

Zapomniałem dodać że chodzi o CZ 350 taką jak na dołączonym zdjęciu (fota zapożyczona z Allegro)

Jak dorwę cyfrówkę to cyknę jej kilka zdjęć.

Gdyby coś Cyp, to mam Cię na uwadze...... , ale po trochę innej cenie :twisted:

hihi no problemo, spox ;) niedlugo ide na kurs kat. A i sie bede rozgladal za czyms wiekszym ;) a kasy za duzo nie mam ;) i raczej bede szukal czegos w starszych rocznikach. Mam w planach "robic" WFM ale zobaczymy co z niej wyjdzie :buttrock:

pzdr

Mam w planach "robic" WFM ale zobaczymy co z niej wyjdzie :buttrock:

Wiem , czytałem ten temat.Gratulacje, powodzenia i wytrwałości życzę. Co do kasy to pogadamy jak ją kupię, ale myślę że wyniosło by Cię taniej kupić tą CeZetę niż remont WFMki ;)

• 2 miesiące temu...

Witam!

Mam taki problem:

Nabyłem pare dni temu CZ 175 z 89 roku i niezabardzo nawet wiem jaki to typ :) Gdzie to moge sprawdzic ? bo nawet niewiem do jakiego dokładnie motoru szukac serwisówki. Ewentualnie znacie jakies strony ww lub wiecie gdzie mozna nabyc ksiazke do tego motocykla?? (oczywiscie jak sie wkoncu dowiem jaki to typ :) ) Na koniec jeszcze takie małe pytanko :) Czy do tego motocykla to mozna kupic w ogóle jeszcze nowe czesci ?

P.S. Z motoru jestem bardzo zadowolony, kupiłem go na działke i po tamtejszych bezdrozach smiga mi sie nią super ;)

Pozdrawiam!

svitak

czeeeee

kolejny szczesliwy posiadacz pieknego sprzetu jakim jest CZ175 :mrgreen:

czesc mozna dostac np w

http://www.agmot.strefa.pl/

lub

http://www.kemot.pl/avo.php?kemotSESSID=d7...cc2b2ae37e67a01

to jest dosc zadka maszyna wiec nie w kazdym sklepiku osiedlowym mozna dostac czesci do niej , ale wiekszosc potrzebnych rzeczy jest w tych dwoch ktore podalem :)

pozdrawiam herflik

• 4 miesiące temu...

postanowilem dorzucic cos od siebie:)

posiadam CZ 175 z 1974 roku to byl moj pierwszy motocykl na nim uczylem sie jezdzic katowac palic laka stawac na jedno kolko(to jest mozliwe) zakupilem go w stanie dobrym byl juz po 3 szlifach prawdopodobnie zadnej regeneracji walu koles pomalowal ja hameraidem ale co tam miala papiery

przez pierwsze 2 lata niemusialem nic przy niej robic tylko tankowac:) spalala mi 2,5 do 3,5 literka Vmax 120km/h predkosc podruzowania 80km/h w tej chwili ma juz przejechane ponad 80000km skusilem sie i zainwestowalem w nia troszke grosza czesci kupilem w pierwszym lepszym sklepie niestety uszczelki robilem sam teraz ten motocykl rozkrece i zkrece w ciagu 8 godzin niema juz dlamnie tajemnic

ten motocykl jest tak prosty w obsludze ze nawet moja matka nie miala problemu a dojezdzala przez rok do pracy 60km dzinnie

jesli ktos ma problem z tym sprzetem sluze pomoca