Belgu Opublikowano 4 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 Mariolki moze nie byc bo wlasnie przeszla casting na prace naokres prawie 2 miesiecy nad morzem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 4 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 (edytowane) No to tym bardziej Belgu, jako słomiany wdowiec, mozesz dac w czajnik :flesje: Juz MY sie Toba zaopiekujemy :bigrazz: Edytowane 4 Lipca 2007 przez majkelpl Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 4 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 organizujemy casting na lokum na noc dla Belga? :bigrazz: do metra chyba nie bedziemy ryzykowali odprowadzania? :flesje: Majkel.. cos wspominałeś o lokum na natolinie czy miałem pijackie omamy słuchowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABG Opublikowano 4 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 wr0na Ty zachlany ryjcu!!! :biggrin: Hehehehe, nie pamiętasz, że spotkaliśmy się na stacji metra? Jechaliśmy z Greedem na afterparty i opowiadaliśmy za co mogło być w ryja :bigrazz: Najbardziej bawi mnie to, że widziałem się z Listkiem drugi raz w życiu, a żegnaliśmy się w uściskach , jakbyśmy nie jedno morze razem przepłynęli :clap: :flesje: :clap: Sorry Asia za moją niewiedzę. Naprawdę w moich wyobrażeniach daleko Ci do różu :bigrazz: Pozdro :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 4 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 wr0na Ty zachlany ryjcu!!! :flesje: na pieszczoty się koledze zebrało? :clap: Hehehehe, nie pamiętasz, że spotkaliśmy się na stacji metra? Jechaliśmy z Greedem na afterparty i opowiadaliśmy za co mogło być w ryja :crossy: właśnie fakt spotkania i waszego zdenerwowania (bo wyszliście nieco wcześniej i wciąż na metro czekaliście ;P) pamiętam... niestety treść rozmowy... powiedzmy że wyleciała mi z głowy ;) Najbardziej bawi mnie to, że widziałem się z Listkiem drugi raz w życiu, a żegnaliśmy się w uściskach , jakbyśmy nie jedno morze razem przepłynęli :biggrin: :bigrazz: :bigrazz: ..normalnie zaczynam się bać co będzie po trzecim ognisku... :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 4 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 Nie pamiętam he he he Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 4 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 organizujemy casting na lokum na noc dla Belga? :crossy: do metra chyba nie bedziemy ryzykowali odprowadzania? :lapad: Majkel.. cos wspominałeś o lokum na natolinie czy miałem pijackie omamy słuchowe? Spooko.Braciszek mieszka obok stacji Kabaty i ja tez tam sie zatrzymam, ale u starszych :biggrin: Jak z nim zagadam to spoko wrzuci jedna zapijaczona morde na podloge :biggrin: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 4 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 I będzie wór he he he Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 4 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 Ty Listek tez mozesz polowice tego dnia gdzies w Polske puscic ( bez podtekstow ) i .............. mamy wolna chate na :biggrin: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 4 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 No to tym bardziej Belgu, jako słomiany wdowiec, mozesz dac w czajnik :) Juz MY sie Toba zaopiekujemy Taaa... dopiero mnie na manowce sprowadzicie... juz ja Was poznalem Lobuzy !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 5 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 Kogo poznałeś ja nie pamietam abyśmy pili (bruderszaft) he he heMi to się wydaje że poczytałeś troche forum i teraz myślisz że wszystkich znasz no he he he Rzekłem he he he Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 5 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 (edytowane) A Tobie co odbiło ??? ;) Bruderszaft i jeszcze co ? Całowac sie moze bys chciał ? :buttrock: I niedzwiedzia !!!! :banghead: A poszedl Ty ............ Ty ............... pijackie nasienie !!!!!!!!!! :icon_twisted: ps. Ty to chyba raczej malo z tego ogniska pamietasz ........ Edytowane 5 Lipca 2007 przez majkelpl Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 5 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 Oj mało ale wr0na pamiętał więcej he he he podstawa to dobre sąsiedztwo Majkelpl daj spokój staram się nakręcić Belga a ty mi co tu z tym całowaniem i :icon_twisted: no nie i cały misterny plan poszedł się je..ć Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 5 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 Spoko, spoko Belgu i tak juz nakrecony jest ze nie wie ............... o so choziiiii ??? :icon_question: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 5 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 Oj mało ale wr0na pamiętał więcej he he he podstawa to dobre sąsiedztwo hehehe...trzeba było to usłyszeć.siedzę sobie spokojnie w pracy, piszę kolejną kwerendę (jak widzicie w pracy mam do czynienia z bardzo złymi kobietami) i patrzę listek dzwoni.- sieema zioooommm - siema wroniak.... słuchaj... jest taka sprawa..jak wróciliśmy do domu?-[tutaj opowiadam krok za krokiem jak było, ze sie pożegnał ładnie, ze spotkaliśmy Adama w metrze itp..]- czyli nikogo nie obraziłem, kulturalnie sie pożegnałem i sobie poszliśmy- tak.- czyli mogę wejść na forum?- nom- suuuuperr.. [10 minut później czytam posta listka jak dziękuje wszystkim za fantastyczna zabawę]Belgu... miałeś podobnie z Mariolką :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi