gugus Opublikowano 10 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 a co bys konkretnie proponowal? nie znam niemieckiego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduro1990 Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 za 2,500zł raczej niekupisz żadnego 125/50 a zresztą poco ci to? po lasach i torach policja niejezdzi :buttrock: tu masz pare ciekawych propozycji odemnie ;) APRILIA TUAREG RALLY <--- SUPER sprzęt pare razy taką latałem mocy ma sporo i zawieszenie bardzo dobre! http://moto.allegro.pl/item215214688_april...e_do_dzis_.html HONDA MTX 125 <--- motor starszy co nieznaczy gorszy może nieco słabszy ale daje rade i koszt remontu jest niewielki w przypadku MTX'A http://moto.allegro.pl/item214166718_honda_mtx_125r.html KAWASAKI KMX 125 <--- ta sztuka jest już nieco wylatana ale zawsze to KMX moc wystarczająca jak na poczatek a kasa niewielka myśle że poszedłby za 2tyś :buttrock: POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gugus Opublikowano 14 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 ja nie chce na razie 125... 50 czy 80 wystarczy mi... to bedzie moje pierwsze enduro wiec nie chce porywac sie na gleboka wode od razu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterq1991 Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 Spokojnie możesz startować na 125. Ja mam Kawe KDX 125, a nigdy wcześniej nie miałem ani nie jeździłem innym moto. Nie było żadnego problemu. Powoli na początku a później to już opór do końca. Bierz 125 nie baw się 50 czy 80. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gugus Opublikowano 17 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 ja raczej chcialem aprilie rx 50... ale bedzie problem z takim budzetem... chociaz niektorzy nie wiem jak znajduja takie tanie aprilki z paroma brakami... wiecie gdzie poszukac czegos takiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy Opublikowano 17 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 jak chcesz to napisz na pw dam ci gg kolesia z naszego wojewodztwa, ktory kupil odemnie simsona, ostatnio cos mowil ze ma dt80 na motorower wlasnie nieduzo chcial, moze jeszcze ja ma, zapytac nieszkodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gugus Opublikowano 17 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 dt jakos do mnie nie przemawia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gugus Opublikowano 22 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2007 a co myslicie o czyms takim? http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M428898 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hefaistos Opublikowano 22 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2007 jak ma am6 do dobry silnik. jednak tego peugeota widze już z miesiąc albo i łużej na allegro wiec nie wiem czy coś przypadkiem nie jest z nim nie tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gugus Opublikowano 23 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 to co zastanawiac sie nad kupnem czy sie nie oplaca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2adi Opublikowano 27 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2007 WitajNie wiemczy juz kupiles maszyne ale jezeli moj post choc troche Ci pomoze to bedzie OK Piszesz ze masz budzet 2,500 PLN szczerze to zdecydowanie za malo na ten sport... moze przycisnij pasa i odkladaj jeszcze troche, moze do nastepnego sezonu bedziesz mial wiecej kasy a co sie z tym wiaze lepsza maszyne! Pamietaj ze wchodzac w ten sport musisz zainwestowac w ubranie (kask, buty) przede wszystkim pozniej pewnie i gogle, rekawice, spodnie itp. wiec to wszystko nie liczac maszyny moze nawet kosztowac 2,500 lub wiecej :) ale nie zrazaj sie bo przyjemnosc z jazdy jest wieksza frajda niz trzymanie pieniedzy na koncie :buttrock: Na poczatek nic wiekszego niz 125 ccm jezeli kupisz wyczyna to juz masakra (pieknie jezdzi) ale i wiecej siedzisz przy silniku... polecam turyste jezeli masz ograniczony budzet! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KarOr Opublikowano 27 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2007 WitajNie wiemczy juz kupiles maszyne ale jezeli moj post choc troche Ci pomoze to bedzie OK Piszesz ze masz budzet 2,500 PLN szczerze to zdecydowanie za malo na ten sport... moze przycisnij pasa i odkladaj jeszcze troche, moze do nastepnego sezonu bedziesz mial wiecej kasy a co sie z tym wiaze lepsza maszyne! Pamietaj ze wchodzac w ten sport musisz zainwestowac w ubranie (kask, buty) przede wszystkim pozniej pewnie i gogle, rekawice, spodnie itp. wiec to wszystko nie liczac maszyny moze nawet kosztowac 2,500 lub wiecej :cool: ale nie zrazaj sie bo przyjemnosc z jazdy jest wieksza frajda niz trzymanie pieniedzy na koncie :banghead: Na poczatek nic wiekszego niz 125 ccm jezeli kupisz wyczyna to juz masakra (pieknie jezdzi) ale i wiecej siedzisz przy silniku... polecam turyste jezeli masz ograniczony budzet! pozdrawiam zgodze sie z toba w 100% ja mam yamahe dt moze niejest to jeszcze motor tkai co sie bawimy w ten sport ale.. troche pieniedzy w niego wchodzi zeby dobrze funkcjonowal ;) na dluzszy okres.... :banghead: pozdrawiam :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi