marccc Opublikowano 10 Września 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2003 heh' date=' tylko że rozkręca się coraz bardziej :)[/quote']Noo, R1 to pierwszy motocykl seryjny majacy 1 kM na 1 kg- w sumie ich 172... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
W-max Opublikowano 10 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2003 R1 to pierwszy motocykl seryjny majacy 1 kM na 1 kg- w sumie ich 172...W lotnictwie stosunek masy do mocy poniżej jedności pozwala przyśpieszać wznosząc się pionowo do góry, ciekawe jakie będzie przełożenie tych niesamowitych osiągów na lądzie 8O :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rak Opublikowano 10 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2003 ona na maxa jest podobna do nowej hondy cbr 1000 rr no chyba ze to cbr jest podobna do r1 :) na moje mogly by miec normalnie tlumik :) jak kto woli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marccc Opublikowano 11 Września 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2003 No to pare tapet na nowy rok: http://www.sportbikerider.us/Sportbike_Rid...5F04%5FR1%2Ejpghttp://www.sportbikerider.us/Sportbike_Rid...5Fblu%5F6%2Ejpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 11 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2003 Noo' date=' R1 to pierwszy motocykl seryjny majacy 1 kM na 1 kg- w sumie ich 172...[/quote']za mało !!! czekajcie na zx10r może w końcu kawasaki powróci do dominacji jak kiedyś zzr1100.. Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marccc Opublikowano 12 Września 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2003 No ZX10 tez nie wyglada zle, ma seryjnie tarcze hamulcowe "wave", R1 za to radialna pompe hamulcowa, a CBR interesujacy tlumik skretu... no no, sie dzieje. Szerokiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rider Opublikowano 19 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2003 Ciekawe jak się będzie prezentować w realu. Z regóły wiem, że na zdjęciach motorki wychodzą troszkę gorzej, a ten wygląda za******e. Jedno wiem, jak przyjedzie do polski od razu podreptam do salonu. Obejrzę, pozachwycam się i pomarzę!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domel Opublikowano 23 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2003 heh' date=' tylko że rozkręca się coraz bardziej :P[/quote']Noo' date=' R1 to pierwszy motocykl seryjny majacy 1 kM na 1 kg- w sumie ich 172...[/quote'] Ja dzisiaj czytałem że kucyków jest nawet 180 :twisted: Ciekawe ile będzie miało nowe GSX-R1000 jak wyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virus Opublikowano 1 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2003 Oto przyszloroczna R 1: http://www.sportbikerider.us/Sportbike_Rid...r1%5F2004%2Ejpg , no ciekawie sie zapowiada... CBR, ZX, R1, i prawie nowy GSXR... :twisted: Wahacz w deche, nie? Ciekawe, czy sprzeglo jest suche, czy ta obudowa tylko tak dla bajeru? Pozdrowienia Mnie sie nie otwiera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi