ekimm Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 (edytowane) w końcu zmontowane extrememoto bemowo 2007 wziałem kamerke cos nakręciłem kumpel zmontował looknijcie sobie. pozdromontaż SOFTSPORT http://pl.youtube.com/watch?v=YwHcHZ8M5WA piszcie komentarze czy montaż się podoba, ja kręciłem więc to minus :P))) Edytowane 22 Czerwca 2007 przez ekimm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarek-fighter Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 Moim,skromnym zdaniem dobry film.Fajnie że uchwyciłeś glebe jakiegoś stuntera :P no i zajebiście,że na filmiku jest jak koleś robi backfilpa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
van_han Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 przyznaje ze filmik ma power. Niezly montaz - jak by po tej minucie nastopil wlasciwy film to bylo by jeszcze lepiej :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 filmik ma powera!ale jesli mam sie czepiac monazu (o ktorym mam pewne, male pojecie po jednym semestrze) to powiem ze fadeouty sa za szybkie. 0,5s dluzej i bedzie ok. ew. inny efekt, ale akis szybki fade to black o jednak nie to :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ekimm Opublikowano 24 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 Za rok moze bedzie cos lepszego SOFTSPORT spróbuje się wkręcić by filmować z bliska a on ma dobrą ręke może zmontuje coś dłuższego, chyba ze jakaś impreza jeszcze będzie wcześniej to go namówie by to sfilmował i coś sklecił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacpextreme Opublikowano 25 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 (edytowane) film zajefajny ale w drugiej czesci .. w pierwszej kr<ou>tkie :icon_rolleyes: ujecia sa Edytowane 25 Czerwca 2007 przez kacpextreme Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi